Levent Kaya
Köşe Yazarı
Levent Kaya
 

İyi Parti seçmeninden mektup var.

Adı bizde saklı olan İyi partili bir okurumuzdan iyi partili yöneticilere mektup var. Sitem İstek ve biraz da duygu dolu bu mektubu noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.   Sayın yetkililer; Seçim süreci cok yogun gecti,bildiginiz gibi temayül yoklamasindan Cumhur bâskanligı ve milletvekilligi secimine kadar inanilmaz bir kosturmaca vardı. Peki bu koşuşturmaca  işe yaradimı derseniz malesef bana göre yetersizdi. Özellikle son secimde  üye ve oy yuzdeleri artan Adana'nın  ilçelerindeki  önemsemezlik cok kırıcıydı. Zaten dört dörtlük calısılsada sonucta yine  hüsran. Bildiginiz gibi ADANA da 2 milletvekili  çıkaran Partimize bu sonuç yakışmadı.Bu duruma göre  en az 4  yada 5 ide zorlariz diye düsunurken büyük hayal kırıklığı yaşadık malesef. Şunu soylemeden de geçemiycem Adana'da anlaşılmaz bir şekilde hep aynı bölgeleri gezmek olmamaliydı Bir cok ilçede  mahalleler  İyi Partiye küstü ve kırıldı. Kırılıp küstürülen ve begenilmeyen gidilmeyen mahallelerde hem oy hem üyelik artisi vardi. Onlarda bir vekil adayı görmek tanışmak isterdi. Bu yüzden  milletvekillerimiz  isyerlerinde evlerinde  cok beklenildi.  Ben herzaman soyledim yine soyluyorum ve her zamanda söyliycem siyasetin sermayesi insandir kirmak degil kazanmak lazim  mahalle mahalle yeri geldi tum köyler gezildi ama bu secim oncesi herkesin yaptigi gostermelik geziler ise yaramadi Bir olsun benim olsun mantıgıyla  zaten bizim olan uyelerimize gidildi,bizim olan zaten bizimdir ben isterdimki .....ordan oy cikmaz bosverin ...burdan bize vermezler gitmeyelim zihniyetiyle degilde herkese dokunarak siyaset yapmak önemliydi. Kim bilir ? bilemeyiz biz karar veremeyiz, buna ama belki bir merhabayla destegini alacagimiz birçok  insan vardi  Siteme dönen  bu yazi ama benim  kabullenemedigim seyler bunlar siz değerli yöneticileirminde beni anlayisla karsilayacaginiza inanip affiniza sıgınarak bu sitem dolu sözleri yazdım ama  nacizane fikrim olarak bu duygu ve düşüncelerimi kabul edersiniz sevinirim. saygılarımla.....
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba
Levent Kaya

İyi Parti seçmeninden mektup var.

Adı bizde saklı olan İyi partili bir okurumuzdan iyi partili yöneticilere mektup var. Sitem İstek ve biraz da duygu dolu bu mektubu noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

 

Sayın yetkililer;
Seçim süreci cok yogun gecti,bildiginiz gibi temayül yoklamasindan Cumhur bâskanligı ve milletvekilligi secimine kadar inanilmaz bir kosturmaca vardı.

Peki bu koşuşturmaca  işe yaradimı derseniz malesef bana göre yetersizdi.

Özellikle son secimde  üye ve oy yuzdeleri artan Adana'nın  ilçelerindeki  önemsemezlik cok kırıcıydı.

Zaten dört dörtlük calısılsada sonucta yine  hüsran.

Bildiginiz gibi ADANA da 2 milletvekili  çıkaran Partimize bu sonuç yakışmadı.Bu duruma göre  en az 4  yada 5 ide zorlariz diye düsunurken büyük hayal kırıklığı yaşadık malesef.

Şunu soylemeden de geçemiycem Adana'da anlaşılmaz bir şekilde hep aynı bölgeleri gezmek olmamaliydı

Bir cok ilçede  mahalleler  İyi Partiye küstü ve kırıldı.

Kırılıp küstürülen ve begenilmeyen gidilmeyen mahallelerde hem oy hem üyelik artisi vardi. Onlarda bir vekil adayı görmek tanışmak isterdi. Bu yüzden  milletvekillerimiz  isyerlerinde evlerinde  cok beklenildi. 

Ben herzaman soyledim yine soyluyorum ve her zamanda söyliycem siyasetin sermayesi insandir kirmak degil kazanmak lazim  mahalle mahalle yeri geldi tum köyler gezildi ama bu secim oncesi herkesin yaptigi gostermelik geziler ise yaramadi Bir olsun benim olsun mantıgıyla  zaten bizim olan uyelerimize gidildi,bizim olan zaten bizimdir ben isterdimki .....ordan oy cikmaz bosverin ...burdan bize vermezler gitmeyelim zihniyetiyle degilde herkese dokunarak siyaset yapmak önemliydi.

Kim bilir ? bilemeyiz biz karar veremeyiz, buna ama belki bir merhabayla destegini alacagimiz birçok  insan vardi 
Siteme dönen  bu yazi ama benim  kabullenemedigim seyler bunlar siz değerli yöneticileirminde beni anlayisla karsilayacaginiza inanip affiniza sıgınarak bu sitem dolu sözleri yazdım ama  nacizane fikrim olarak bu duygu ve düşüncelerimi kabul edersiniz sevinirim. saygılarımla.....

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.