Levent Kaya
Köşe Yazarı
Levent Kaya
 

GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU VE ADANA SEÇİMLERİ

İyi Parti Adana İl Başkanlığı seçimleri öncesinde Göktürk  Boyvadaoğlu’nun  adı Adana iİ Başkanlığı için ilk açıklandığında çok fazla kişi durumu sürpriz olarak nitelendirse de gündemi yakından takip edenler için  BOYVADAOĞLU ismi çok da sürpriz değildi. Göktürk Boyvadaoğlu parti içinde  sevilen bir kişiydi ve İnsanlara yaklaşımı, başarılı ikili ilişkileriyle partili partisiz herkesin takdirini topluyordu. İl Başkan adaylığı sürecinde de bu pozitif görüntüyü arttırarak devam ettirdi. Özellikle kadınlara ve gençlere yönelik projeleriyle ön plana çıkan BOYVADAOĞLU yıldızını daha da parlatıyordu. Seçimlerde kurduğu ikili ilişkilerde seçimi kazanmasında büyük rol oynadı.  Seçimi kazanan bir aday için seçimi kazandıktan sonra parti içi dengeleri korumak çok zordur. Her kesimden gelen istekleri karşılayabilmek sıkıntıları fazla olan, yeni kurulan bir Partide başarılı işler yapmak çok zordur. Ancak Boyvadaoğlu yeni kurduğu ekibiyle şimdiye kadar bu zorun üstesinden gelmeyi başardı. İl Başkanlığı Seçim sürecince sıkıntılı günler yaşayan, ancak bugünkü görüntüsüyle İktidara ortak olan, İYİ Parti'nin Adana’da Göktürk Boyvadaoğ’lu ve ekibiyle yaptığı ve yapacağı çalışmalarla büyüyerek ve güçlenerek başarı ile çıkması, imkânsız değil. Bütün Zorlukları başaran Göktürk Başkan Bakalım bu zoru da başarabilecek mi?
Ekleme Tarihi: 19 Aralık 2020 - Cumartesi
Levent Kaya

GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU VE ADANA SEÇİMLERİ

İyi Parti Adana İl Başkanlığı seçimleri öncesinde Göktürk  Boyvadaoğlu’nun  adı Adana iİ Başkanlığı için ilk açıklandığında çok fazla kişi durumu sürpriz olarak nitelendirse de gündemi yakından takip edenler için  BOYVADAOĞLU ismi çok da sürpriz değildi.

Göktürk Boyvadaoğlu parti içinde  sevilen bir kişiydi ve İnsanlara yaklaşımı, başarılı ikili ilişkileriyle partili partisiz herkesin takdirini topluyordu.

İl Başkan adaylığı sürecinde de bu pozitif görüntüyü arttırarak devam ettirdi.

Özellikle kadınlara ve gençlere yönelik projeleriyle ön plana çıkan BOYVADAOĞLU yıldızını daha da parlatıyordu. Seçimlerde kurduğu ikili ilişkilerde seçimi kazanmasında büyük rol oynadı.

 Seçimi kazanan bir aday için seçimi kazandıktan sonra parti içi dengeleri korumak çok zordur.

Her kesimden gelen istekleri karşılayabilmek sıkıntıları fazla olan, yeni kurulan bir Partide başarılı işler yapmak çok zordur.

Ancak Boyvadaoğlu yeni kurduğu ekibiyle şimdiye kadar bu zorun üstesinden gelmeyi başardı.

İl Başkanlığı Seçim sürecince sıkıntılı günler yaşayan, ancak bugünkü görüntüsüyle İktidara ortak olan, İYİ Parti'nin Adana’da Göktürk Boyvadaoğ’lu ve ekibiyle yaptığı ve yapacağı çalışmalarla büyüyerek ve güçlenerek başarı ile çıkması, imkânsız değil.

Bütün Zorlukları başaran Göktürk Başkan Bakalım bu zoru da başarabilecek mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.