Levent Kaya
Köşe Yazarı
Levent Kaya
 

BİR FESTİVAL DAHA GEÇTİ.

Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan ve bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Karnavalı’na bu yıl yine katılımcıların coşkusu damga vurdu. Havanın soguk ve yagışlı olmasına aldırmayan insanlar hep birlikte festival coşkusun yaşadılar. Başta Büyükşehir belediyesi ve dört büyük ilçe belediyeleri sagladıkları katkılarla festivalle damga vurdular. Burda isim vermeye gerek yok Adana’nın mevcut tüm belediye başkanları halkın aradığı özlediği  birlik ve beraberliği bu festivalde göstermiş oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Karnavalın gerçekleşti günlerde Adana ekonomisi bir nebze canlandı.Tüm esnaflar hergün karnaval olsa diye dua eder oldu. Ekonominin canlanması  ve karnaval  coşkusunun nun yanı sıra sıkıntılarda yok degildi, Trafik adeta felç oldu Özellikle Atatürk caddesinde uzun araç kuyrukları oluştu sürücülerin ve vatandaşların sinirleri gerildi.. Bu konuda Adana’da trafikle ilgili kurumlar bir daha ki karnavala önlemlerini alacaktır diye umud ediyorum. Sıkışıklıgın yaşanacağı günler bellidir ve bu konuda alternatif çözüm üretilebilir. Adana’lı santçı Haluk Levent Festivalde Adanalılara coşkulu bir gece yaşattı. Merkez parkı dolduran binlerce ziyaretçi haluk Levent’in şarkılarıyla adeta kendinden geçti. Adana Eglenceye bu festivalle doydu diyebiliriz. Bu konuda eglencenin ve konserlerin diğer mekanı Esas 01 de bulunan ve Adana eglencesine önemli sanatçıları getirerek konser verdiren Jolly jokerinde hakkını teslim etmemiz lazım. Tüm Türkiye’nin ve Adana gibi önemli şehirlerin ihtiyacı olan ekonomiye ve halka moral veren bu festivellerin devam etmesi dileğiyle… Önümüzdeki hafta sonu Ramazan ayına girecegiz Allah tutacagınız oruçları, yapacagınız yardımları kabul etsin.
Ekleme Tarihi: 29 Mart 2022 - Salı
Levent Kaya

BİR FESTİVAL DAHA GEÇTİ.

Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan ve bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Karnavalı’na bu yıl yine katılımcıların coşkusu damga vurdu. Havanın soguk ve yagışlı olmasına aldırmayan insanlar hep birlikte festival coşkusun yaşadılar.

Başta Büyükşehir belediyesi ve dört büyük ilçe belediyeleri sagladıkları katkılarla festivalle damga vurdular.

Burda isim vermeye gerek yok Adana’nın mevcut tüm belediye başkanları halkın aradığı özlediği  birlik ve beraberliği bu festivalde göstermiş oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Karnavalın gerçekleşti günlerde Adana ekonomisi bir nebze canlandı.Tüm esnaflar hergün karnaval olsa diye dua eder oldu. Ekonominin canlanması  ve karnaval  coşkusunun nun yanı sıra sıkıntılarda yok degildi, Trafik adeta felç oldu Özellikle Atatürk caddesinde uzun araç kuyrukları oluştu sürücülerin ve vatandaşların sinirleri gerildi..

Bu konuda Adana’da trafikle ilgili kurumlar bir daha ki karnavala önlemlerini alacaktır diye umud ediyorum.

Sıkışıklıgın yaşanacağı günler bellidir ve bu konuda alternatif çözüm üretilebilir.

Adana’lı santçı Haluk Levent Festivalde Adanalılara coşkulu bir gece yaşattı. Merkez parkı dolduran binlerce ziyaretçi haluk Levent’in şarkılarıyla adeta kendinden geçti. Adana Eglenceye bu festivalle doydu diyebiliriz. Bu konuda eglencenin ve konserlerin diğer mekanı Esas 01 de bulunan ve Adana eglencesine önemli sanatçıları getirerek konser verdiren Jolly jokerinde hakkını teslim etmemiz lazım.

Tüm Türkiye’nin ve Adana gibi önemli şehirlerin ihtiyacı olan ekonomiye ve halka moral veren bu festivellerin devam etmesi dileğiyle…

Önümüzdeki hafta sonu Ramazan ayına girecegiz Allah tutacagınız oruçları, yapacagınız yardımları kabul etsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.