Sahra Özbingül
Köşe Yazarı
Sahra Özbingül
 

İĞRENÇ SAVUNMA

İĞRENÇ SAVUNMA   Pınar öldürüldü. Böyle söylemesi çok kolay değil mi? Binlerce Pınar öldürüldü, katledildi, yakıldı, gömüldü. Bu kadar mı insanlıktan çıkıldı? Tavana asılan var, aşk adı altında satılan var, balkondan ittirilen var. Pınar’ın katledilişinde gördüğümüz gibi cansız bedeni yakmak var. Katillere gösterilen hassasiyet yasalara gösterilseydi ne olurdu? Katilin savunmasını okurken kanım dondu. Boğup öldürüyorsun, cesedini yakıp üzerine beton döktüğünü itiraf ediyorsun ama bunları yapmanın gerekçeleri olduğunu söyleyerek iğrenç bir savunmada bulunuyorsun.  Elbette her canlının kendini savunma hakkı var ama savunmanı okuyan herkesin ‘yok artık’ dediğine eminim. Tüm bunlara rağmen İstanbul sözleşmesine karşı çıkanlaraysa diyecek sözüm yok . Yok haksız tahrik, yok iyi hal diye diye bir madalya takmadıkları kaldı size.
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2020 - Çarşamba
Sahra Özbingül

İĞRENÇ SAVUNMA

İĞRENÇ SAVUNMA  

Pınar öldürüldü.

Böyle söylemesi çok kolay değil mi?

Binlerce Pınar öldürüldü, katledildi, yakıldı, gömüldü. Bu kadar mı insanlıktan çıkıldı?

Tavana asılan var, aşk adı altında satılan var, balkondan ittirilen var. Pınar’ın katledilişinde gördüğümüz gibi cansız bedeni yakmak var. Katillere gösterilen hassasiyet yasalara gösterilseydi ne olurdu? Katilin savunmasını okurken kanım dondu. Boğup öldürüyorsun, cesedini yakıp üzerine beton döktüğünü itiraf ediyorsun ama bunları yapmanın gerekçeleri olduğunu söyleyerek iğrenç bir savunmada bulunuyorsun.  Elbette her canlının kendini savunma hakkı var ama savunmanı okuyan herkesin ‘yok artık’ dediğine eminim. Tüm bunlara rağmen İstanbul sözleşmesine karşı çıkanlaraysa diyecek sözüm yok . Yok haksız tahrik, yok iyi hal diye diye bir madalya takmadıkları kaldı size.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.