akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri

YAŞAM 27.09.2021 - 09:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1485+ kez okundu.
 

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri

Avrupa Spor Haftası, 01 Burda AVM'de Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın açılış konuşmasının ardından protokol kurdele kesim töreni ve spor gösterileriyle başladı.

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri 01 Burda AVM’de Başladı   Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden olan Esas Gayrimenkul tarafından Adana’da hayata geçirilen 01 Burda AVM’de Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında; jimnastik, masa tenisi, badminton, basketbol, tekvando, judo, boks, dart ve bisiklet branşlarından lisanslı sporcular çeşitli gösteriler sergiledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar da sporcularla bir araya gelerek badminton, basketbol, masa tenisi, dart oynadı ve bisiklet sürdü.   Avrupa Spor Haftası etkinlikleri her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında #beactive (Aktif Ol) sloganı ile Avrupa çapında kutlanıyor.  
Avrupa Spor Haftası, 01 Burda AVM'de Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın açılış konuşmasının ardından protokol kurdele kesim töreni ve spor gösterileriyle başladı.

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri 01 Burda AVM’de Başladı

 

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden olan Esas Gayrimenkul tarafından Adana’da hayata geçirilen 01 Burda AVM’de Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında; jimnastik, masa tenisi, badminton, basketbol, tekvando, judo, boks, dart ve bisiklet branşlarından lisanslı sporcular çeşitli gösteriler sergiledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar da sporcularla bir araya gelerek badminton, basketbol, masa tenisi, dart oynadı ve bisiklet sürdü.

 

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında #beactive (Aktif Ol) sloganı ile Avrupa çapında kutlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.