Adana İl Gençlik politikaları Başkanlığı gençlere moral yemeği verdi.

SİYASET 14.07.2021 - 22:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2581+ kez okundu.
 

Adana İl Gençlik politikaları Başkanlığı gençlere moral yemeği verdi.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nunda katıldığı yemekte gençler Partilerini iktidara taşıma sözü verdiler.

İyi Parti  Adana İl Gençlik politikaları Başkanı Aslıhan Kaya gençlere moral yemeği verdi. İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nunda katıldığı yemekte gençler Partilerini iktidara taşıma sözü verdiler. Yaptıkları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı gençlerimizin yanında oldugumuzu hissetmeleri adına moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için ve devam eden  birlikteliğimizi sağlamak adına  yemek düzenlediğini söyleyen İl Gençlik politikaları Başkanı Aslıhan Kaya Adana'da yapılan faaliyetllerde gecesini gündüzüne katarak başarılı çalışmalar yapan gençlerimize teşekkür ediyorum dedi. Yaptıkları çalışmalar için gençlere teşekkür eden  Başkan Boyvadaoğlu “ Gelecegimizin teminatı gençlerimize her zaman destek vererek sahip çıkan partimiz Gençlerin geleceğe güvenle bakması için özverili bir şekilde çalışmalar yapmaktadır.'' Türkiye'mizin İYİ olması yolunda attığımız adımlar ve çalışmalar kapsamında  Gençlik Politikaları Başkanımız Aslıhan KAYA ve Gençlik Teşkilatımıza teşekkür ediyorum diyerek,Gençlerle yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nunda katıldığı yemekte gençler Partilerini iktidara taşıma sözü verdiler.

İyi Parti  Adana İl Gençlik politikaları Başkanı Aslıhan Kaya gençlere moral yemeği verdi.


İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nunda katıldığı yemekte gençler Partilerini iktidara taşıma sözü verdiler.


Yaptıkları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı gençlerimizin yanında oldugumuzu hissetmeleri adına moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için ve devam eden  birlikteliğimizi sağlamak adına  yemek düzenlediğini söyleyen İl Gençlik politikaları Başkanı Aslıhan Kaya Adana'da yapılan faaliyetllerde gecesini gündüzüne katarak başarılı çalışmalar yapan gençlerimize teşekkür ediyorum dedi.
Yaptıkları çalışmalar için gençlere teşekkür eden  Başkan Boyvadaoğlu “ Gelecegimizin teminatı gençlerimize her zaman destek vererek sahip çıkan partimiz Gençlerin geleceğe güvenle bakması için özverili bir şekilde çalışmalar yapmaktadır.''


Türkiye'mizin İYİ olması yolunda attığımız adımlar ve çalışmalar kapsamında  Gençlik Politikaları Başkanımız Aslıhan KAYA ve Gençlik Teşkilatımıza teşekkür ediyorum diyerek,Gençlerle yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.