Mustafa Baygın
Köşe Yazarı
Mustafa Baygın
 

İngiltere Güdümlü ABD Görev Başında

İngiltere Güdümlü ABD Görev Başında    Dalavere’den Beyaz Saray’a vitrin süsü olarak oturtulan Şoo (Joe) Biden’siz, uluslararası dikkâtleri dağıtmak, algı ve manipülasyonlar için kullanılır iken, İngiliz Âklı ile yeniden ayağa kalkmaya çaşlışan ABD, kendine emredilen plânları tek tek hayata geçiriyor.   Avrupa’da Sokaklardan Darbe Çıkartma Girişimi   Siyonun Ehl-i Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUTluk yapmaya alışkın ülkelerden Fransa’da, muvazzaf ve emekli generallerin de aralarında yer aldığı binlerce asker, e-bildiri imzalayarak Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ülkede iç savaş uyarısı yapmışlardı.   Kendilerini medeni diye tanımlayan Avrupa bu bildiriyi tartışmaya devam ederken, benzer bir durum, Nisan Âyı’nın son gününde, Almanya’yı da benzer yöntem ve Darbe korkusu ile sarmala aldılar.   Almanya’da da, Fransa’da olduğu gibi, binlerce emekli asker, Telegram uygulaması üzerinden hârekete geçtiler. Söz konusu askerlerin, sayıları 13 Bin asker, Berlin’de ayaklanma ve darbe plânladıkları da ortaya çıkmış oldu.   Hatırlayalım, Benzer bir durum da  Türkiye’de de 103 E miral, NATO’nun kuruluş yıldönümünde, gece yarısı, bildiri yayınlamışlardı.   Amaçları!     Asker kimlikli bir kısım Emiralleri kullanarak gerçekleştirilen bildirilerin amaç ve hedefleri, ne tesâdüftür ki, aynı.   Türkiye’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya’da Başbakan Angela MerkeI.   Bu sözde askeri bildirilerin hâreket demoları, Ocak Ayında Hollanda’nın değişik kentlerinde kullanılmıştı. Ukrayna üzerinden de Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in de HEDEF olduğu biliniyor.   Bunlar yaşanırken, Libya’da da her an bir iç savaş havası oluşturularak, mevcut hükûmete karşı, Darbe girişimine kalkışabilinir!       İngiltere – Çin ve ABD – Rus  ortak yapımı     Siyonun Ehl-i Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUT DEVLETLERİ ile embeddedlerinin baş At oyuncusu olarak lânse edilen ABD, hedefinde Çin varmış algısı oluşturmaya çalışsalar da, Derin ABD’nin plânları başka:   Rusya ile Avrupa Birliğini kontrolü altına alırken, Libya, Suriye ve Ukrayna ile de Rusya’yı baskılıyor.   Hem AB, hem Rusya, hem de Arap Birliği ve kısmen İran ile de Türkiye’yi asimetrik olarak kıskaca almaya çalışarak gücünü korumak isteyen ABD (Derin Devleti)’nin Âkl hocası İngiltere, finansörü ise Çin’dir.   İngiltere’nin olmadığı yerde, Siyonun Ehl-i Sâlîp’inin hiçbir ülke veya Devleti, sınırlarının dışı ile âlâkalı hiç bir karar alamazlar. Yunanistan dışişleri bakanının Türkiye’de havlattırılmasının amacı da aynı. Beraber iken dahi, başkalarıyla flört etmeyi mâhâret bilen İngiltere bunu geçmişte de yapmıştır, şimdi de yapmaktadır...   İsrail’deki izdihâm ve ölümleri, Fransa’daki 1 Mayıs işçi Bayramı kutlamaları bahânesiyle, yapma, talan, çatışma, sokak hareketlerini bu cihetten düşününüz!
Ekleme Tarihi: 02 Mayıs 2021 - Pazar
Mustafa Baygın

İngiltere Güdümlü ABD Görev Başında

İngiltere Güdümlü ABD Görev Başında

 

 Dalavere’den Beyaz Saray’a vitrin süsü olarak oturtulan Şoo (Joe) Biden’siz, uluslararası dikkâtleri dağıtmak, algı ve manipülasyonlar için kullanılır iken, İngiliz Âklı ile yeniden ayağa kalkmaya çaşlışan ABD, kendine emredilen plânları tek tek hayata geçiriyor.

 

Avrupa’da Sokaklardan Darbe Çıkartma Girişimi

 

Siyonun Ehl-i Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUTluk yapmaya alışkın ülkelerden Fransa’da, muvazzaf ve emekli generallerin de aralarında yer aldığı binlerce asker, e-bildiri imzalayarak Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ülkede iç savaş uyarısı yapmışlardı.

 

Kendilerini medeni diye tanımlayan Avrupa bu bildiriyi tartışmaya devam ederken, benzer bir durum, Nisan Âyı’nın son gününde, Almanya’yı da benzer yöntem ve Darbe korkusu ile sarmala aldılar.

 

Almanya’da da, Fransa’da olduğu gibi, binlerce emekli asker, Telegram uygulaması üzerinden hârekete geçtiler. Söz konusu askerlerin, sayıları 13 Bin asker, Berlin’de ayaklanma ve darbe plânladıkları da ortaya çıkmış oldu.

 

Hatırlayalım, Benzer bir durum da  Türkiye’de de 103 E miral, NATO’nun kuruluş yıldönümünde, gece yarısı, bildiri yayınlamışlardı.

 

Amaçları!

 

 

Asker kimlikli bir kısım Emiralleri kullanarak gerçekleştirilen bildirilerin amaç ve hedefleri, ne tesâdüftür ki, aynı.

 

Türkiye’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya’da Başbakan Angela MerkeI.

 

Bu sözde askeri bildirilerin hâreket demoları, Ocak Ayında Hollanda’nın değişik kentlerinde kullanılmıştı.

Ukrayna üzerinden de Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in de HEDEF olduğu biliniyor.

 

Bunlar yaşanırken, Libya’da da her an bir iç savaş havası oluşturularak, mevcut hükûmete karşı, Darbe girişimine kalkışabilinir!

 

 

 

İngiltere – Çin ve ABD – Rus  ortak yapımı

 

 

Siyonun Ehl-i Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUT DEVLETLERİ ile embeddedlerinin baş At oyuncusu olarak lânse edilen ABD, hedefinde Çin varmış algısı oluşturmaya çalışsalar da, Derin ABD’nin plânları başka:

 

Rusya ile Avrupa Birliğini kontrolü altına alırken, Libya, Suriye ve Ukrayna ile de Rusya’yı baskılıyor.

 

Hem AB, hem Rusya, hem de Arap Birliği ve kısmen İran ile de Türkiye’yi asimetrik olarak kıskaca almaya çalışarak gücünü korumak isteyen ABD (Derin Devleti)’nin Âkl hocası İngiltere, finansörü ise Çin’dir.

 

İngiltere’nin olmadığı yerde, Siyonun Ehl-i Sâlîp’inin hiçbir ülke veya Devleti, sınırlarının dışı ile âlâkalı hiç bir karar alamazlar. Yunanistan dışişleri bakanının Türkiye’de havlattırılmasının amacı da aynı. Beraber iken dahi, başkalarıyla flört etmeyi mâhâret bilen İngiltere bunu geçmişte de yapmıştır, şimdi de yapmaktadır...

 

İsrail’deki izdihâm ve ölümleri, Fransa’daki 1 Mayıs işçi Bayramı kutlamaları bahânesiyle, yapma, talan, çatışma, sokak hareketlerini bu cihetten düşününüz!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.