Su deposundan boru çalarken yakalandılar

ASAYİŞ 19.07.2021 - 08:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1142+ kez okundu.
 

Su deposundan boru çalarken yakalandılar

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ceyhan ilçesi Sarımazı Mahallesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında ASKİ’ye ait su deposu yakınlarında şüpheli bir aracın görüldüğü, bu esnada su deposundan sesler geldiğinin fark edilmesi üzerine depo ve çevresinde araştırma yapılmıştır. Yapılan araştırmada F.K. ve K.K. isimli şahısların su deposunda bulunan demir boruları söktükleri ve duvara kurdukları makara sistemi ile boruları dışarıya çıkardıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır. Şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınmış olup, haklarında adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ceyhan ilçesi Sarımazı Mahallesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında ASKİ’ye ait su deposu yakınlarında şüpheli bir aracın görüldüğü, bu esnada su deposundan sesler geldiğinin fark edilmesi üzerine depo ve çevresinde araştırma yapılmıştır.
Yapılan araştırmada F.K. ve K.K. isimli şahısların su deposunda bulunan demir boruları söktükleri ve duvara kurdukları makara sistemi ile boruları dışarıya çıkardıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır. Şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığının
talimatı ile gözaltına alınmış olup, haklarında adli işlem başlatılmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.