Ayyüce 1
Ali Demirçalı

“Mükemmellik Ödülü”Amcor'a verildi

EKONOMİ 24.01.2021 - 17:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1278+ kez okundu.
 

“Mükemmellik Ödülü”Amcor'a verildi

Amcor İzmir Fabrikası’na “Mükemmellik Ödülü” Amcor Specialty Cartons İzmir Fabrikası, Brandon Hall tarafından verilen Mükemmellik Ödülleri’nde, 2020 yılı “En İyi Liderlik Gelişimi Programı” (Best Advanced in Leadership Development) kategorisinde ALTIN ödülü kazandı. Amcor Specialty Cartons İzmir Fabrikası tüm yönetim ve süpervizör ekibi için, Qmark Danışmanlık ile birlikte içeriğini ihtiyaçlara ve gelecek vizyonuna uyumlu olarak tasarlanan modüler eğitimler, takım koçlukları ve birebir koçluk seanslarını da içeren eğitim programı “Liderlik Gelişim Akademisi”, dünyanın önde gelen analiz ve araştırma kurumlarından Brandon Hall tarafından verilen Mükemmeliyet Ödülleri’nde, “En İyi Liderlik Gelişimi Programı” kategorisinde ALTIN ödülü kazandı. 10.000’den fazla kurumsal müşterisinin, organizasyonel performansını artırması amacıyla, öğrenme ve gelişim, yetenek yönetimi, liderlik, teknoloji, satış ve pazarlama alanlarında araştırma tabanlı çözümler sunan Brandon Hall, 1994 yılından beri düzenlediği Mükemmeliyet Ödülleri ile dünyanın en iyi şirketlerini, insan kaynakları uygulamalarına göre farklı kategorilerde ödüllendiriyor.  Amcor Specialty Cartons, Izmir Fabrikası Genel Müdürü E. Burak Özsoy, Liderlik Gelişim Akademisi’ni: “Bu  yolculuğu “Her Seviyede Liderlik” anlayışıyla her pozisyonun kendi sorumlulukları içinde “lider” olduğunu ve “liderliğin” pozisyondan bağımsız bir kavram olduğunu benimseyerek hazırladık. Yönetim ekibimiz ve süpervizörlerimizin ihtiyaçlarına özel hazırlanan bu liderlik programı içeriğinde Kendini Yönet, Ekibini Yönet, İlişkilerini Yönet, İşini Yönet ve Değişimi Yönet modülleriyle birlikte liderlik tanımımızı yeniden yarattık. Bu tanımla birlikte en iyi olmaya yönelik hedeflerimize doğru, odağımıza her zaman insanı koyarak yol alıyoruz.” diyerek özetledi. Liderlik Gelişim Akademisi ile altın ödüle layık görülen Amcor Specialty Cartons Izmir fabrikası; ödülünü, Ocak 2021’de Florida’da düzenlenecek Uluslararası İnsan Yönetiminde Mükemmeliyet Konferansı’nda teslim alacak.

Amcor İzmir Fabrikası’na “Mükemmellik Ödülü”

Amcor Specialty Cartons İzmir Fabrikası, Brandon Hall tarafından verilen Mükemmellik Ödülleri’nde, 2020 yılı “En İyi Liderlik Gelişimi Programı” (Best Advanced in Leadership Development) kategorisinde ALTIN ödülü kazandı.

Amcor Specialty Cartons İzmir Fabrikası tüm yönetim ve süpervizör ekibi için, Qmark Danışmanlık ile birlikte içeriğini ihtiyaçlara ve gelecek vizyonuna uyumlu olarak tasarlanan modüler eğitimler, takım koçlukları ve birebir koçluk seanslarını da içeren eğitim programı “Liderlik Gelişim Akademisi”, dünyanın önde gelen analiz ve araştırma kurumlarından Brandon Hall tarafından verilen Mükemmeliyet Ödülleri’nde, “En İyi Liderlik Gelişimi Programı” kategorisinde ALTIN ödülü kazandı.

10.000’den fazla kurumsal müşterisinin, organizasyonel performansını artırması amacıyla, öğrenme ve gelişim, yetenek yönetimi, liderlik, teknoloji, satış ve pazarlama alanlarında araştırma tabanlı çözümler sunan Brandon Hall, 1994 yılından beri düzenlediği Mükemmeliyet Ödülleri ile dünyanın en iyi şirketlerini, insan kaynakları uygulamalarına göre farklı kategorilerde ödüllendiriyor.

 Amcor Specialty Cartons, Izmir Fabrikası Genel Müdürü E. Burak Özsoy, Liderlik Gelişim Akademisi’ni: “Bu  yolculuğu “Her Seviyede Liderlik” anlayışıyla her pozisyonun kendi sorumlulukları içinde “lider” olduğunu ve “liderliğin” pozisyondan bağımsız bir kavram olduğunu benimseyerek hazırladık. Yönetim ekibimiz ve süpervizörlerimizin ihtiyaçlarına özel hazırlanan bu liderlik programı içeriğinde Kendini Yönet, Ekibini Yönet, İlişkilerini Yönet, İşini Yönet ve Değişimi Yönet modülleriyle birlikte liderlik tanımımızı yeniden yarattık. Bu tanımla birlikte en iyi olmaya yönelik hedeflerimize doğru, odağımıza her zaman insanı koyarak yol alıyoruz.” diyerek özetledi. Liderlik Gelişim Akademisi ile altın ödüle layık görülen Amcor Specialty Cartons Izmir fabrikası; ödülünü, Ocak 2021’de Florida’da düzenlenecek Uluslararası İnsan Yönetiminde Mükemmeliyet Konferansı’nda teslim alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.