akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Gençlik Haftası Açılışı yapıldı

GÜNDEM 17.05.2021 - 09:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2544+ kez okundu.
 

Gençlik Haftası Açılışı yapıldı

“Gençlik Haftası” Açılışı İl Müdürü Muzafffer ÇİNTİMAR’ın  Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 15-21 Mayıs "Gençlik Haftası" açılışı, İl Müdürümüz Muzafffer ÇİNTİMAR’ın  Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk Parkı içerisinde bulunan Atatürk Anıtının önünde gerçekleşen çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından anıta çelenk sunumu ile devam etti. Adana Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği Gençlik Haftası Programı, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlamış hafta boyunca yapılacak olan Dart, Satranç Turnuvası (online), Çelenk Töreni, Kros Yarışmaları, Bisiklet Turları, Açık Hava Masa Tenisi ve Badminton Turnuvaları, Okçuluk, Atıcılık, Tenis Turnuvaları, Halatla Atlama ve Doğa Sporları Gösterileri, Radyo Programları, 81 İlde İstiklal Marşı okunması etkinliği gibi çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerle devam edecektir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ülkemizde yaşanan bu salgın sürecinde, gençlerimizin evde hareketsiz kalmaması için uzman antrenörlerimizin nezaretinde evlerinde online antrenmanlar yaptık, sosyal medya sayfalarımızda sanat ve spor faaliyetleri yayınladık. Salonlarımızın kapalı olduğu bu günlerde evlerimizin salonlarında yapılabilecek faaliyetleri halkımızla paylaştık. Yine Gençlik Merkezlerimizde birçok uzaktan eğitimler yaptık. Bu duygularla Milli Mücadelenin 102. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve değerli silah arkadaşlarını, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. Gençlerimizin sosyal mesafeye uyarak çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlayacakları Gençlik Haftasını tebrik eder, saygılarımı arz ederiz.
  • “Gençlik Haftası” Açılışı İl Müdürü Muzafffer ÇİNTİMAR’ın  Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 15-21 Mayıs "Gençlik Haftası" açılışı, İl Müdürümüz Muzafffer ÇİNTİMAR’ın  Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Atatürk Parkı içerisinde bulunan Atatürk Anıtının önünde gerçekleşen çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından anıta çelenk sunumu ile devam etti.

Adana Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize edeceği Gençlik Haftası Programı, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlamış hafta boyunca yapılacak olan Dart, Satranç Turnuvası (online), Çelenk Töreni, Kros Yarışmaları, Bisiklet Turları, Açık Hava Masa Tenisi ve Badminton Turnuvaları, Okçuluk, Atıcılık, Tenis Turnuvaları, Halatla Atlama ve Doğa Sporları Gösterileri, Radyo Programları, 81 İlde İstiklal Marşı okunması etkinliği gibi çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerle devam edecektir.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ülkemizde yaşanan bu salgın sürecinde, gençlerimizin evde hareketsiz kalmaması için uzman antrenörlerimizin nezaretinde evlerinde online antrenmanlar yaptık, sosyal medya sayfalarımızda sanat ve spor faaliyetleri yayınladık. Salonlarımızın kapalı olduğu bu günlerde evlerimizin salonlarında yapılabilecek faaliyetleri halkımızla paylaştık. Yine Gençlik Merkezlerimizde birçok uzaktan eğitimler yaptık.

Bu duygularla Milli Mücadelenin 102. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve değerli silah arkadaşlarını, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. Gençlerimizin sosyal mesafeye uyarak çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlayacakları Gençlik Haftasını tebrik eder, saygılarımı arz ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.