akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Esra Erol'un canlı yayınında Barış Demir gözaltına alındı.

GÜNDEM 08.10.2021 - 07:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2032+ kez okundu.
 

Esra Erol'un canlı yayınında Barış Demir gözaltına alındı.

18 yaşında anne olan Kübra Didem Dönmez çocuğunun biyolojik babası Barış Demir tarafından kaçırıldığını dile getirerek Esra Erol’dan yardım istedi. Esra Erol'da programına katılan Kübra Didem Dönmez ve sevgilisi Barış Demir karşılıklı birbirlerini suçladı. Canlı yayına katılan baba çocuğunu programa getirmedi. Oğlunu stüdyoda göremeyen 18 yaşındaki genç anne sinir krizi geçirdi. Barış Demir, Kübra'nın çocuğuyla ilgilenmediğini sosyal hayatına çok önem verdiğini söyledi ve Kübra'yı madde kullanmakla suçladı. Yayını ihbar kabul eden Eyüp Asayiş Şube Müdürlüğü'nden gelen ekip Barış Demir'i canlı yayında gözaltına aldı.

18 yaşında anne olan Kübra Didem Dönmez çocuğunun biyolojik babası Barış Demir tarafından kaçırıldığını dile getirerek Esra Erol’dan yardım istedi.

Esra Erol'da programına katılan Kübra Didem Dönmez ve sevgilisi Barış Demir karşılıklı birbirlerini suçladı.

Canlı yayına katılan baba çocuğunu programa getirmedi. Oğlunu stüdyoda göremeyen 18 yaşındaki genç anne sinir krizi geçirdi.

Barış Demir, Kübra'nın çocuğuyla ilgilenmediğini sosyal hayatına çok önem verdiğini söyledi ve Kübra'yı madde kullanmakla suçladı.

Yayını ihbar kabul eden Eyüp Asayiş Şube Müdürlüğü'nden gelen ekip Barış Demir'i canlı yayında gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.