Benzersiz bir tatil yaşamak isteyenlerin adresi Alâ Otel,

YAŞAM 01.06.2021 - 08:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1680+ kez okundu.
 

Benzersiz bir tatil yaşamak isteyenlerin adresi Alâ Otel,

Alaçatı'nın Alâ'sı sezonu açtı   Yaz tatillerinin popüler destinasyonu Alaçatı'da, yılın en Alâ zamanı başladı. Hem izole hem de benzersiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin adresi Alâ Otel, huzur dolu detayları, tarihi ve doğal yapısıyla misafirlerini bekliyor.   Alaçatı'nın cumbalı taş bina geleneğinin modern estetik anlayışla yansıtıldığı 20 odalı butik Alâ Otel, yeni sezona merhaba dedi. 2010 yılından bu yana sürdürdüğü butik hizmet anlayışını üst düzey hijyen önlemleriyle destekleyen Alâ Otel, Alaçatı ruhundan kopmadan izolasyonu tatmak isteyen misafirlerini ağırlamaya başladı. Her biri diğerinden farklı dekore edilmiş 20 odası bulunan; Endonezya'nın farklı adalarından getirilen, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyalarıyla döşenen; Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis, misafirlerine huzur dolu saatler sunuyor. Yöresel tatlar, profesyonel sunumlar ve seçkin bir hizmet anlayışının bulunduğu tesiste üst düzey hijyen önlemleri de alınıyor. Bugüne dek üst seviyede dikkat ettikleri temizlik konusunun artık yeni bir boyut ve önem kazandığını belirten Kinesis İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, “Profesyonel bir işletme olarak bugüne kadar misafirlerimizin konakladığı süre boyunca evlerindeki hijyeni sağlamak için gerçekleştirdikleri tüm şartları sağlıyorduk. İçinde bulunduğumuz süreçte bu konu birinci önceliğimiz oldu. Tesisimizde periyodik olarak bakanlık onaylı dezenfekte işlemleri gerçekleştiriliyor. Misafirlerimiz gelir gelmez temassız ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapıyoruz. Tüm

Alaçatı'nın Alâ'sı sezonu açtı
 
Yaz tatillerinin popüler destinasyonu Alaçatı'da, yılın en Alâ zamanı başladı. Hem izole hem de benzersiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin adresi Alâ Otel, huzur dolu detayları, tarihi ve doğal yapısıyla misafirlerini bekliyor.
 
Alaçatı'nın cumbalı taş bina geleneğinin modern estetik anlayışla yansıtıldığı 20 odalı butik Alâ Otel, yeni sezona merhaba dedi. 2010 yılından bu yana sürdürdüğü butik hizmet anlayışını üst düzey hijyen önlemleriyle destekleyen Alâ Otel, Alaçatı ruhundan kopmadan izolasyonu tatmak isteyen misafirlerini ağırlamaya başladı.

Her biri diğerinden farklı dekore edilmiş 20 odası bulunan; Endonezya'nın farklı adalarından getirilen, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyalarıyla döşenen; Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis, misafirlerine huzur dolu saatler sunuyor.

Yöresel tatlar, profesyonel sunumlar ve seçkin bir hizmet anlayışının bulunduğu tesiste üst düzey hijyen önlemleri de alınıyor.

Bugüne dek üst seviyede dikkat ettikleri temizlik konusunun artık yeni bir boyut ve önem kazandığını belirten Kinesis İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, “Profesyonel bir işletme olarak bugüne kadar misafirlerimizin konakladığı süre boyunca evlerindeki hijyeni sağlamak için gerçekleştirdikleri tüm şartları sağlıyorduk. İçinde bulunduğumuz süreçte bu konu birinci önceliğimiz oldu. Tesisimizde periyodik olarak bakanlık onaylı dezenfekte işlemleri gerçekleştiriliyor. Misafirlerimiz gelir gelmez temassız ateş ölçümü ve HES kodu sorgulaması yapıyoruz. Tüm

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.