akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Adana barosu Çukurova belediye başkanını ziyaret etti

GÜNDEM 22.06.2022 - 05:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2514+ kez okundu.
 

Adana barosu Çukurova belediye başkanını ziyaret etti

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret etti. Baro Başkanı ve yönetim kurulunun kendisine nazik ziyareti için teşekkür eden Soner Çetin, üyesi olduğu baronun çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, meslektaşlarının her zaman yanında olduğunu ifade etti.   Av. Gökayaz, 11 aylık görev süresindeki çalışmaları hakkında geniş bilgiler verdi. 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor oyunları düzenlediklerini, 56 Barodan 250 kadın alanında çalışan avukatların katılımıyla iki gün süren “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Panel-Çalıştay”ına ev sahipliği yaptıklarını, Adana Barosunun hayali olan Uyum Bürosunu hizmete açtıklarını söyleyen Av. Gökayaz, Adana Barosunun 4 bin avukatı ve 650 stajyer avukatıyla büyümeye devam ettiğini kaydetti.     Sohbet ortamında ilerleyen görüşmede kentimiz ve yurttaşlarımızın sorunlarının çözümüne dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bu sezon Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek Çukurova Belediyesi Spor Kulübünün başarısından dolayı Çetin’i tebrik eden Av. Gökayaz, şampiyonluğun kente büyük bir heyecan getirdiğini söyledi. Başkan Çetin, Adana’nın kötü olaylarıyla değil, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle anılması için çaba harcadıklarını ifade etti.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret etti. Baro Başkanı ve yönetim kurulunun kendisine nazik ziyareti için teşekkür eden Soner Çetin, üyesi olduğu baronun çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, meslektaşlarının her zaman yanında olduğunu ifade etti.

 

Av. Gökayaz, 11 aylık görev süresindeki çalışmaları hakkında geniş bilgiler verdi.

5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor oyunları düzenlediklerini, 56 Barodan 250 kadın alanında çalışan avukatların katılımıyla iki gün süren “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Panel-Çalıştay”ına ev sahipliği yaptıklarını, Adana Barosunun hayali olan Uyum Bürosunu hizmete açtıklarını söyleyen Av. Gökayaz, Adana Barosunun 4 bin avukatı ve 650 stajyer avukatıyla büyümeye devam ettiğini kaydetti.

 

 

Sohbet ortamında ilerleyen görüşmede kentimiz ve yurttaşlarımızın sorunlarının çözümüne dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu sezon Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek Çukurova Belediyesi Spor Kulübünün başarısından dolayı Çetin’i tebrik eden Av. Gökayaz, şampiyonluğun kente büyük bir heyecan getirdiğini söyledi. Başkan Çetin, Adana’nın kötü olaylarıyla değil, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle anılması için çaba harcadıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.