Hülya Akköz
Köşe Yazarı
Hülya Akköz
 

FUHUŞ ÜNİVERSİTELERDE Mİ ? HASTALIKLI BEYİNLERDE Mİ ?

FUHUŞ ÜNİVERSİTELERDE Mİ ?  HASTALIKLI BEYİNLERDE Mİ ? Üniversitelerin fuhuş yuvası olduğunu iddaa  etmek, ifade etmek… Bu nasıl bir gaflettir?... Bu nasıl bir basiretsizliktir ?… Böyle bir söylem, tüm Üniversiteye giden pırıl pırıl,gençlerimizi çirkin bir itham altında bırakmaz mı ? Anne ve babalar ne düşünecek…?   Ne hissedecekler ?... Belkide asıl amaç bu, kızlarımızı eğitim ve öğretimden uzaklaştırmak. Yeter artık !... Yeter !... Çekin ellerinizi gençlerimizin üzerinden, ve hastalıklı düşüncelerinizi kendinize saklayın yada bir uzmana başvurun. Dekolte giymiş, zaten yolluymuş, taciz ve tecavüzü hak etti, dersiniz. Tabii...... Eşşek kırıta kırıta yürüdü, köpek işveli işveli baktı, tavuk kanat çırptı. Peki… Kırk günlük bebek ne yaptı? … Ayıp, ayıp !…Çirkin nefisleriniz, hastalıklı beyniniz, kaybolan vicdanınız, yok olan insanlığınızla siz suçlusunuz. Kızlar okumasın öğrenmesin, aydınlanmasın, evden dışarı çıkmasın,  çalışmasın… Sonra… Sizin olmayan vicdanınıza , merhametinize mahkum kalsın öylemi ? Yanyana yürüyen iki gence, oturup sohbet eden iki arkadaşa ne gözle bakıyorsunuz ? Hiç bayan arkadaşınız olmadı mı ? Arkadaş diyorum, arkadaş. Acıyı üzüntüyü sevinci paylaştığın insan. Yada hiç sevdiğiniz aşık olduğunuz biri olmadı mı? Yalansız,  riyasız,  çıkarsız. Neyin ezikliği bu ? ,  Masum Arkadaşlığı tertemiz sevdayı utandıracak cümleler, bir eğitimcinin nasıl sözleri olabilir ? Bu nasıl bir bağnaz düşünce ? Gençlerimiz okuyacak. Kız, Erkek, Bilim İnsanlarımız olacak. Ve onların yetiştirdiği çocuklar daha donanımlı, daha faydalı olacaklar. Milletine, insanlığa. Neyimiz eksik biliyormusunuz ? Ahlakımız.. Neyimiz eksik biliyormusunuz ? Namus anlayışımız. Birçok İnsan namusu iki bacak arasında görüyor. Oysa Namus Adalettir , Dogruluktur, İyiliktir , yani beyinde ve yürektedir. Hata İnsanoglu içindir. Gençlerimize rehber olacağız , Onlar hata yapınca doğruyu gösterecek, dağıttığında toplayacak, ağaç misali, başını salladığında tutup destek olacağız. Ama yıkmayacağız , kesmeyeceğiz , damgalamayacağız. Bu çocuklar bizim, hep diyorum herkes eğitimci olamaz. Eğitimci kendiyle barışık, İnsanları seven sabırlı sevecen olmalı,  bilgisi ve tecrübesiyle rehber olmalı. Ama asla!... Gençlerin hayallerini yıkan inciten onları lekeleyen olmamalı. Unutmayalımki bir Ulusun geleceği yetiştirdiği evlatlarıdır. Hülya AKKÖZ :Turan Bilimler Akademisi Derneği Adana il başkanı 
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2020 - Pazartesi
Hülya Akköz

FUHUŞ ÜNİVERSİTELERDE Mİ ? HASTALIKLI BEYİNLERDE Mİ ?

FUHUŞ ÜNİVERSİTELERDE Mİ ? 
HASTALIKLI BEYİNLERDE Mİ ?
Üniversitelerin fuhuş yuvası olduğunu iddaa  etmek, ifade etmek…
Bu nasıl bir gaflettir?...
Bu nasıl bir basiretsizliktir ?…
Böyle bir söylem, tüm Üniversiteye giden pırıl pırıl,gençlerimizi çirkin bir itham altında bırakmaz mı ?
Anne ve babalar ne düşünecek…?   Ne hissedecekler ?...
Belkide asıl amaç bu, kızlarımızı eğitim ve öğretimden uzaklaştırmak.
Yeter artık !... Yeter !...
Çekin ellerinizi gençlerimizin üzerinden, ve hastalıklı düşüncelerinizi kendinize saklayın yada bir uzmana başvurun.
Dekolte giymiş, zaten yolluymuş, taciz ve tecavüzü hak etti, dersiniz.
Tabii......

Eşşek kırıta kırıta yürüdü, köpek işveli işveli baktı, tavuk kanat çırptı.

Peki…
Kırk günlük bebek ne yaptı? …
Ayıp, ayıp !…Çirkin nefisleriniz, hastalıklı beyniniz, kaybolan vicdanınız, yok olan insanlığınızla siz suçlusunuz.
Kızlar okumasın öğrenmesin, aydınlanmasın, evden dışarı çıkmasın,  çalışmasın…
Sonra…
Sizin olmayan vicdanınıza , merhametinize mahkum kalsın öylemi ? Yanyana yürüyen iki gence, oturup sohbet eden iki arkadaşa ne gözle bakıyorsunuz ?

Hiç bayan arkadaşınız olmadı mı ?

Arkadaş diyorum, arkadaş. Acıyı üzüntüyü sevinci paylaştığın insan.

Yada hiç sevdiğiniz aşık olduğunuz biri olmadı mı? Yalansız,  riyasız,  çıkarsız.
Neyin ezikliği bu ? , 
Masum Arkadaşlığı tertemiz sevdayı utandıracak cümleler, bir eğitimcinin nasıl sözleri olabilir ?
Bu nasıl bir bağnaz düşünce ?
Gençlerimiz okuyacak. Kız, Erkek, Bilim İnsanlarımız olacak. Ve onların yetiştirdiği çocuklar daha donanımlı, daha faydalı olacaklar. Milletine, insanlığa.
Neyimiz eksik biliyormusunuz ? Ahlakımız..
Neyimiz eksik biliyormusunuz ? Namus anlayışımız.
Birçok İnsan namusu iki bacak arasında görüyor. Oysa Namus Adalettir , Dogruluktur, İyiliktir , yani beyinde ve yürektedir.
Hata İnsanoglu içindir. Gençlerimize rehber olacağız , Onlar hata yapınca doğruyu gösterecek, dağıttığında toplayacak, ağaç misali, başını salladığında tutup destek olacağız.
Ama yıkmayacağız , kesmeyeceğiz , damgalamayacağız.
Bu çocuklar bizim, hep diyorum herkes eğitimci olamaz.
Eğitimci kendiyle barışık, İnsanları seven sabırlı sevecen olmalı,  bilgisi ve tecrübesiyle rehber olmalı.
Ama asla!...

Gençlerin hayallerini yıkan inciten onları lekeleyen olmamalı. Unutmayalımki bir Ulusun geleceği yetiştirdiği evlatlarıdır.

Hülya AKKÖZ :Turan Bilimler Akademisi Derneği Adana il başkanı 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.