Levent Kaya
Köşe Yazarı
Levent Kaya
 

Depremin ardından ne yapılmalı

20 yıldır yapılan hiçbir TOKİ konutları ve kamu kurumları yıkılmadı. TOKİ  dimdik ayakta durarak gelecek için ümit verdi güven verdi. TOKİ'de emeği olan ameleden mühendisine yöneticisinden görev yapmış bakanlara çok teşekkürler. Bundan sonra olarak yapılacak kalıcı konutların yapılmaya başlanmadan önce zemini kontrol edilerek fay hattından geçip geçmediği kontrol edilerek inşa edilecek  konutlara TOKİ örneği uygulanmalıdır.  
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2023 - Perşembe
Levent Kaya

Depremin ardından ne yapılmalı

20 yıldır yapılan hiçbir TOKİ konutları ve kamu kurumları yıkılmadı.

TOKİ  dimdik ayakta durarak gelecek için ümit verdi güven verdi.

TOKİ'de emeği olan ameleden mühendisine yöneticisinden görev yapmış bakanlara çok teşekkürler.

Bundan sonra olarak yapılacak kalıcı konutların yapılmaya başlanmadan önce zemini kontrol edilerek fay hattından geçip geçmediği kontrol edilerek inşa edilecek  konutlara TOKİ örneği uygulanmalıdır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.