Yüzme kursu ile birlikte 16 Branşta ücretsiz kurslar sürüyor

SPOR 01.07.2022 - 07:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1836+ kez okundu.
 

Yüzme kursu ile birlikte 16 Branşta ücretsiz kurslar sürüyor

Akay “Hedef Spor yapan birey sayısını artırmak” Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okullarında eğitim gören sporcular ve aileleriyle Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde bir araya geldi. Yüzme gibi yaz dönemi eğitimlerinin başlaması nedeniyle sporcularla buluşan Başkan Akay, “Spor geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hem ruhsal hem de fiziksel faydalar sağlıyor” dedi. 5 YENİ TESİSLE BİRLİKTE 18 TESİSTE SPOR İMKÂNI Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde 5’i yeni 18 tesiste yıl boyu devam eden eğitimlerde yaz döneminde eklenen Yüzme kursuyla birlikte 16 branşta ücretsiz kurslar veriliyor. Yaz döneminde de aralıksız devam eden ücretsiz kurslarda yaklaşık 3 bin genç sporcu deneyimli eğitmenler nezaretinde spor yapıyor. AKAY “SPOR, ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ YER TUTUYOR” Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve yeteneklerinin ortaya çıkması için spor faaliyetlerine özel önem verdiklerini ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Spor gençlerimizin, zihinsel-bedensel gelişimine katkı veriyor. Yeni arkadaşlarla tanışarak sosyalleşmesini sağlıyor. Bunların yanı sıra dijital bağımlılıktan korunma ve kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda çok büyük önem taşıyor. Biz de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu düşüncelerle spora çok büyük destek verdik, vermeye devam ediyor.” dedi.

Akay “Hedef Spor yapan birey sayısını artırmak”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okullarında eğitim gören sporcular ve aileleriyle Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde bir araya geldi. Yüzme gibi yaz dönemi eğitimlerinin başlaması nedeniyle sporcularla buluşan Başkan Akay, “Spor geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hem ruhsal hem de fiziksel faydalar sağlıyor” dedi.

5 YENİ TESİSLE BİRLİKTE 18 TESİSTE SPOR İMKÂNI

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde 5’i yeni 18 tesiste yıl boyu devam eden eğitimlerde yaz döneminde eklenen Yüzme kursuyla birlikte 16 branşta ücretsiz kurslar veriliyor. Yaz döneminde de aralıksız devam eden ücretsiz kurslarda yaklaşık 3 bin genç sporcu deneyimli eğitmenler nezaretinde spor yapıyor.

AKAY “SPOR, ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ YER TUTUYOR”

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve yeteneklerinin ortaya çıkması için spor faaliyetlerine özel önem verdiklerini ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Spor gençlerimizin, zihinsel-bedensel gelişimine katkı veriyor. Yeni arkadaşlarla tanışarak sosyalleşmesini sağlıyor. Bunların yanı sıra dijital bağımlılıktan korunma ve kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda çok büyük önem taşıyor. Biz de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu düşüncelerle spora çok büyük destek verdik, vermeye devam ediyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.