Trabzon’da bölge valileriyle düzensiz göç toplantısı düzenlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.02.2026 - 04:50, Güncelleme: 26.02.2026 - 05:44 298 kez okundu.
 

Trabzon’da bölge valileriyle düzensiz göç toplantısı düzenlendi

Trabzon Valiliği koordinasyonunda düzenlenen Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Video Konferans Sistemi ile gerçekleştirildi.

Vali Tahir Şahin başkanlığında, Trabzon Valiliği koordinasyonunda “Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi. Valilik Toplantı Salonu’nda VKS (Video Konferans Sistemi) yoluyla gerçekleştirilen toplantıya bölge valileri ile emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve göç idaresi yetkilileri katıldı. Toplantıda düzensiz göçle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve koordinasyon konuları ele alındı. (İLKHA)
Trabzon Valiliği koordinasyonunda düzenlenen Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Video Konferans Sistemi ile gerçekleştirildi.

Vali Tahir Şahin başkanlığında, Trabzon Valiliği koordinasyonunda “Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonu’nda VKS (Video Konferans Sistemi) yoluyla gerçekleştirilen toplantıya bölge valileri ile emniyet, jandarma, sahil güvenlik ve göç idaresi yetkilileri katıldı.

Toplantıda düzensiz göçle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve koordinasyon konuları ele alındı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami chat islami sohbetler bizim mekan giftcardmall/mygift