Taha-Yasin erkekliğe ilk adımlarını attı

ÇOCUK 20.08.2021 - 17:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2339+ kez okundu.
 

Taha-Yasin erkekliğe ilk adımlarını attı

Taha-Yasin erkekliğe ilk adımlarını attı Gazi kuaför oğullarını sünnet ettirdi Adana’nın tanınmış bayan kuaförlerinden ve aynı zamanda Güneydoğu gazilerinden Cem İrik, oğulları Taha ve Yasin için unutamayacakları bir sünnet töreni yaparken, yakın dostları da onu yalnız bırakmadı. Galleria’da bulunan Butik Ocakbaşı’nda yapılan sünnet törenine Sarıçam Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Şükrü Gedik,  Büyükşehir Belediyesi eski Sağlık Daire Başkanı Dr. Adem Gündoğan, Türkiye Harp Mamülü Gaziler Şehit Aileleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Mehmet Ali Bakır, Mali Müşavir Okan Malgil, Ünal Ticaret sahibi Yeliz Cayhan Ürgenç, Yüreğir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Veysel Alanoğlu, Ç.Ü’den Makine Mühendisi Prof. Dr. Abdülkadir Yaşar, İşadamı Cengiz Polat ve mekan sahibi İsmet Akdemir ve çok sayıda davetli katıldı. Canlı müzik eşliğinde yapılan sünnet töreninde davetliler oldukça neşeli anlar geçirirken, pisti de boş bırakmayarak bol bol oynadılar.  Taha ve Yasin’in Babası Cem İrik ve halası Yeşim Özgeldi bu mutlu günlerinde törenlerine katılan davetlilerle yakından ilgilenirken, onlara “Hoş geldiniz, hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz.” Derken, sünnet töreni geç saatlere kadar neşe içinde devam etti.  

Taha-Yasin erkekliğe ilk adımlarını attı

Gazi kuaför oğullarını sünnet ettirdi

Adana’nın tanınmış bayan kuaförlerinden ve aynı zamanda Güneydoğu gazilerinden Cem İrik, oğulları Taha ve Yasin için unutamayacakları bir sünnet töreni yaparken, yakın dostları da onu yalnız bırakmadı.

Galleria’da bulunan Butik Ocakbaşı’nda yapılan sünnet törenine Sarıçam Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Şükrü Gedik,  Büyükşehir Belediyesi eski Sağlık Daire Başkanı Dr. Adem Gündoğan, Türkiye Harp Mamülü Gaziler Şehit Aileleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Mehmet Ali Bakır, Mali Müşavir Okan Malgil, Ünal Ticaret sahibi Yeliz Cayhan Ürgenç, Yüreğir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Veysel Alanoğlu, Ç.Ü’den Makine Mühendisi Prof. Dr. Abdülkadir Yaşar, İşadamı Cengiz Polat ve mekan sahibi İsmet Akdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Canlı müzik eşliğinde yapılan sünnet töreninde davetliler oldukça neşeli anlar geçirirken, pisti de boş bırakmayarak bol bol oynadılar.  Taha ve Yasin’in Babası Cem İrik ve halası Yeşim Özgeldi bu mutlu günlerinde törenlerine katılan davetlilerle yakından ilgilenirken, onlara “Hoş geldiniz, hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz.” Derken, sünnet töreni geç saatlere kadar neşe içinde devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.