akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Hacılı Mahallesinde kaçak kazı yapanlar yakalandı

ASAYİŞ 08.06.2021 - 15:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2511+ kez okundu.
 

Hacılı Mahallesinde kaçak kazı yapanlar yakalandı

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Karaisalı İlçesi Hacılı Mahallesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında bir otomobilin ormanlık alana yakın mesafede park halinde olduğunun görülmesi üzerine, bölgede araştırma yapılmış ve ormanlık alan içerisinde (4) şahıs kaçak kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmıştır. Şüpheliler ile birlikte (2) adet Dedektör, (2) adet Kazma, (1) adet Kürek, (1) adet Dedektör Başlığı, (1) adet Dedektör Aküsü ve (1) adet Kulaklı geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Karaisalı İlçesi Hacılı Mahallesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında bir otomobilin ormanlık alana yakın mesafede park halinde olduğunun görülmesi üzerine, bölgede araştırma yapılmış ve ormanlık alan içerisinde (4) şahıs kaçak kazı yaptıkları
esnada suçüstü yakalanmıştır.
Şüpheliler ile birlikte (2) adet Dedektör, (2) adet Kazma, (1) adet Kürek, (1) adet Dedektör Başlığı, (1) adet Dedektör Aküsü ve (1) adet Kulaklı geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.