ZEYNEP ZOR ,TEK HAYALİM SAKİN BİR TATİL YAPMAK

SANAT 09.07.2021 - 10:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2635+ kez okundu.
 

ZEYNEP ZOR ,TEK HAYALİM SAKİN BİR TATİL YAPMAK

ZEYNEP ZOR “ ESKİDEN DAHA HAREKETLİ TATİLLERİ SEVERDİM ŞİMDİ İSE TEK HAYALİM SAKİN BİR TATİL YAPMAK”

  Ailesi ve yakın arkadaş grubuyla tatil yapmaktan keyif aldığını belirten İç Mimar ve Influencer Zeynep Zor tatil planlarına ilişkin merak edilenleri MAG okurlarına özel anlattı.   “Unutamadığım tatil anılarından biri, Disneyland’da geçirdiğimiz Cadılar Bayramı’ydı” “Türkiye’de en sevdiğim tatil yerleri; Bozcaada, Bodrum, Göcek, Kaş ve Çeşme...”   Sosyal medya platformlarında elde ettiği hayran kitlesinin yanı sıra aile yaşantısı ve başarıları ile de oldukça beğenilen bir isim haline gelen Zeynep Zor keyifli tatil rotalarını ve anılarını MAG okurları ile paylaştı.    Bu yaz ki tatil planlarından bahseden Zeynep Zor “Bu yaz her zaman olduğu gibi benim de çocukluğumun geçtiği Bozcaada’ya gideceğiz. Yazlığımızda Aslan’la vakit geçirdikten sonra sırasıyla Bodrum, Çeşme ve Göcek rotalarımız arasında. İkinci doz aşımızı olduktan sonra Ağustos sonu gibi yurt dışına da çıkmayı düşünüyoruz” dedi.  Unutamadığı tatil anısını da MAG okurları ile paylaşan Zor, “Disneyland’da geçirdiğimiz Cadılar Bayramı’ydı. Herkesin en çok özenerek kutladığı yerlerden biriydi ve kendimi gerçek bir masalın içinde gibi hissetmiştim, büyülü bir andı. Eskiden daha hareketli tatilleri severdim şimdi ise tek hayalim sakin bir tatil yapmak. Bu yıl tatilden tek istediğim bütün gün yemek, içmek, güneşlenmek ve hiçbir şey düşünmemek” dedi.  Tatil rotalarından en sevdiği yerleri de dile getiren Zeynep Zor, “ Türkiye’de en sevdiğim tatil yerleri; Bozcaada, Bodrum, Göcek, Kaş ve Çeşme... Yurt dışında ise; İsviçre Alpleri, İtalyan Alpleri, Dolomiti, Paris ve Los Angeles’ı çok seviyorum” diyerek sözlerini noktaladı.   Duru güzelliği, neşesi ve samimiyeti ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın kapak yıldızı olduğu MAG Temmuz , dopdolu içeriği, Babalar Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Türk Telekom ve DMAX’ de online olarak okurlarıyla buluşuyor. Trendyol ve n11.com siteleri üzerinden MAG Haziran sayısına ulaşmanız mümkün. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 
ZEYNEP ZOR “ ESKİDEN DAHA HAREKETLİ TATİLLERİ SEVERDİM ŞİMDİ İSE TEK HAYALİM SAKİN BİR TATİL YAPMAK”

 

Ailesi ve yakın arkadaş grubuyla tatil yapmaktan keyif aldığını belirten

İç Mimar ve Influencer Zeynep Zor tatil planlarına ilişkin merak edilenleri MAG okurlarına özel anlattı.

 

“Unutamadığım tatil anılarından biri, Disneyland’da geçirdiğimiz Cadılar Bayramı’ydı”

“Türkiye’de en sevdiğim tatil yerleri; Bozcaada, Bodrum, Göcek, Kaş ve Çeşme...”

 

Sosyal medya platformlarında elde ettiği hayran kitlesinin yanı sıra aile yaşantısı ve başarıları ile de oldukça beğenilen bir isim haline gelen Zeynep Zor keyifli tatil rotalarını ve anılarını MAG okurları ile paylaştı. 

 

Bu yaz ki tatil planlarından bahseden Zeynep Zor “Bu yaz her zaman olduğu gibi benim de çocukluğumun geçtiği Bozcaada’ya gideceğiz. Yazlığımızda Aslan’la vakit geçirdikten sonra sırasıyla Bodrum, Çeşme ve Göcek rotalarımız arasında. İkinci doz aşımızı olduktan sonra Ağustos sonu gibi yurt dışına da çıkmayı düşünüyoruz” dedi. 

Unutamadığı tatil anısını da MAG okurları ile paylaşan Zor, “Disneyland’da geçirdiğimiz Cadılar Bayramı’ydı. Herkesin en çok özenerek kutladığı yerlerden biriydi ve kendimi gerçek bir masalın içinde gibi hissetmiştim, büyülü bir andı. Eskiden daha hareketli tatilleri severdim şimdi ise tek hayalim sakin bir tatil yapmak. Bu yıl tatilden tek istediğim bütün gün yemek, içmek, güneşlenmek ve hiçbir şey düşünmemek” dedi. 

Tatil rotalarından en sevdiği yerleri de dile getiren Zeynep Zor, “ Türkiye’de en sevdiğim tatil yerleri; Bozcaada, Bodrum, Göcek, Kaş ve Çeşme... Yurt dışında ise; İsviçre Alpleri, İtalyan Alpleri, Dolomiti, Paris ve Los Angeles’ı çok seviyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Duru güzelliği, neşesi ve samimiyeti ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın kapak yıldızı olduğu MAG Temmuz , dopdolu içeriği, Babalar Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Türk Telekom ve DMAX’ de online olarak okurlarıyla buluşuyor. Trendyol ve n11.com siteleri üzerinden MAG Haziran sayısına ulaşmanız mümkün. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.