akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ZEYNEP CASALİNİ KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

SANAT 23.06.2022 - 08:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1726+ kez okundu.
 

ZEYNEP CASALİNİ KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Yaza hazırlanan ünlü yorumcu Zeynep Casalini saç makyajını Zeynep Acar un yeni kostüm danışmanlığını Murat Aytulum ve Kevser Sarıoğlu katkılarıyla Oben Çeliktürk’ün  yaptığı , fotoğraf çekiminde Ali Güllühalı’nın objektifine poz verdi. Konser çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Casalini “Duvar” şarkısı klibinin sosyal medyada platformlarında milyonlarca kişi tarafından hala izlenip, dinlenmesinden çok mutlu olduğunu kalıcı işler üretmenin hep heyecanını yaşadığını söyledi. Sosyal medya gündeme gelen konu için de : “ANNEANNE OLDUĞUM DOĞRUDUR. Aslında her şey bir seçim ve bakış açısıdır. Aile, iş, arkadaşlık, sanat ve aktivizm benim için birbirinden ayrı yollar değildir. Hepsine aynı derecede bağlıyım. Anne ve anneanne olmam, kadın, çocuk ve LGBT  ve gezegeni paylaştığımız tüm canlıların yaşam haklarını savunmam ve müzik yapmam gibi yaşamımın bir parçasıdır. Ben politik bir ailenin içine doğdum. İlk pankarkartımı 7 yaşında annemle katıldığım bir İKD (İlerici Kadınlar Derneği) yürüyüşünde taşıdım” diyerek açıklamada bulundu.

Yaza hazırlanan ünlü yorumcu Zeynep Casalini saç makyajını Zeynep Acar un yeni kostüm danışmanlığını Murat Aytulum ve Kevser Sarıoğlu katkılarıyla Oben Çeliktürk’ün  yaptığı , fotoğraf çekiminde Ali Güllühalı’nın objektifine poz verdi.

Konser çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Casalini “Duvar” şarkısı klibinin sosyal medyada platformlarında milyonlarca kişi tarafından hala izlenip, dinlenmesinden çok mutlu olduğunu kalıcı işler üretmenin hep heyecanını yaşadığını söyledi.

Sosyal medya gündeme gelen konu için de :

“ANNEANNE OLDUĞUM DOĞRUDUR. Aslında her şey bir seçim ve bakış açısıdır. Aile, iş, arkadaşlık, sanat ve aktivizm benim için birbirinden ayrı yollar değildir. Hepsine aynı derecede bağlıyım. Anne ve anneanne olmam, kadın, çocuk ve LGBT  ve gezegeni paylaştığımız tüm canlıların yaşam haklarını savunmam ve müzik yapmam gibi yaşamımın bir parçasıdır. Ben politik bir ailenin içine doğdum. İlk pankarkartımı 7 yaşında annemle katıldığım bir İKD (İlerici Kadınlar Derneği) yürüyüşünde taşıdım” diyerek açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.