akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ZAHİDE YETİŞ, BÜYÜK BEDENLER İÇİN GİYDİ

KÜLTÜR 05.04.2022 - 13:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2115+ kez okundu.
 

ZAHİDE YETİŞ, BÜYÜK BEDENLER İÇİN GİYDİ

Gelinlik modasının en beğenilen modacılarından Pınar Bent, yeni koleksiyonunu Adile Sultan Sarayı'nda yapılan defileyle beğeniye sundu.  Defilenin baş mankenliğini kırmızı gelinliğiyle Gizem Özdilli, defilenin sürprizi kraliçeleri andıran gelinliğiyle Zahide Yetiş oldu.  Zahide Yetiş, modacının en özel tasarımlardan birini giydi. Pınar Bent yaptığı açıklamada bu koleksiyonunu tasarlarken büyük beden gelinlerin de hayallerini gerçekleştirmeyi düşündüğünü söyledi.  "KIRMIZI GELİNLİĞE AŞIK OLDUM"  Defilenin en dikkat çekici parçalarından biri olan kırmızı gelinliği giyen Gizem Özdilli, "Defileden iki saat önce giydim ve elbiseye aşık oldum. Düğünüm olursa bunu giymeyi isterim" dedi.  Pınar Bent defilesini yakında dünyaevine girecek Şenol İpek de izledi. Şenol İpek'in nikah şahitliğini yapmaya hazırlanan eski gol kralı Tanju Çolak gelinlik bakmaya geldiklerini dile getirdi.  ECE GÜRSEL: İSTESEM 20 KERE EVLENİRDİM  Pınar Bent defilesini izlemeye gelen ünlü isimlerden Ece Gürsel sayısız gelinlik giydiğini ama gerçekte bu mutluluğunu yaşamadığını söylerken, "Ucundan kıyısından döndüğüm çok oldu. İstesem mutlaka evlenirdim. Kafama koyduğum bir şeyi mutlaka yaparım. Demek ki evliliği hiç istememişim" dedi.

Gelinlik modasının en beğenilen modacılarından Pınar Bent, yeni koleksiyonunu Adile Sultan Sarayı'nda yapılan defileyle beğeniye sundu.



Defilenin baş mankenliğini kırmızı gelinliğiyle Gizem Özdilli, defilenin sürprizi kraliçeleri andıran gelinliğiyle Zahide Yetiş oldu.



Zahide Yetiş, modacının en özel tasarımlardan birini giydi. Pınar Bent yaptığı açıklamada bu koleksiyonunu tasarlarken büyük beden gelinlerin de hayallerini gerçekleştirmeyi düşündüğünü söyledi.



"KIRMIZI GELİNLİĞE AŞIK OLDUM"



Defilenin en dikkat çekici parçalarından biri olan kırmızı gelinliği giyen Gizem Özdilli, "Defileden iki saat önce giydim ve elbiseye aşık oldum. Düğünüm olursa bunu giymeyi isterim" dedi.



Pınar Bent defilesini yakında dünyaevine girecek Şenol İpek de izledi. Şenol İpek'in nikah şahitliğini yapmaya hazırlanan eski gol kralı Tanju Çolak gelinlik bakmaya geldiklerini dile getirdi.



ECE GÜRSEL: İSTESEM 20 KERE EVLENİRDİM



Pınar Bent defilesini izlemeye gelen ünlü isimlerden Ece Gürsel sayısız gelinlik giydiğini ama gerçekte bu mutluluğunu yaşamadığını söylerken, "Ucundan kıyısından döndüğüm çok oldu. İstesem mutlaka evlenirdim. Kafama koyduğum bir şeyi mutlaka yaparım. Demek ki evliliği hiç istememişim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.