Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış’tan Uzman Çavuşlara Destek

GÜNDEM 20.09.2026 - 08:44, Güncelleme: 20.09.2026 - 08:44 923 kez okundu.
 

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış’tan Uzman Çavuşlara Destek

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış’tan Uzman Çavuşların Taleplerine Destek

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış ve yönetim kurulu üyeleri, uzman çavuşların özlük hakları ve talepleri için Adana’da sürdürülen imza kampanyasına destek verdi. Oktamış ve beraberindeki heyet, TEMUD Genel Başkanı Sayın Ali Tilkici ile bir araya gelerek kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. TEMUD Adana İl Başkanlığı tarafından uzman çavuşların özlük hakları ve taleplerine dikkat çekmek amacıyla İnönü Parkı’nda sürdürülen imza kampanyası, farklı kesimlerden destek görmeye devam ediyor. Kampanyaya destek vermek amacıyla TEMUD Genel Başkanı  Ali Tilkici ile bir araya gelen Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış ve yönetim kurulu üyeleri, uzman çavuşların taleplerinin kamuoyuna duyurulmasının önemine dikkat çekti. Gerçekleştirilen buluşmada, görev yapan ve emekli uzman çavuşların özlük hakları, çalışma koşulları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış, imza kampanyasına destek vererek uzman çavuşların yanında olduklarını ifade etti. TEMUD Adana İl Başkanı Levent Kaya ise verilen desteğin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, “Uzman çavuşlarımızın taleplerinin daha geniş kitlelere ulaşması ve kamuoyunda farkındalık oluşması açısından verilen her destek bizim için çok kıymetlidir. Sayın Ali Oktamış ve değerli yönetim kurulu üyelerine duyarlılıkları ve destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.    
Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış’tan Uzman Çavuşların Taleplerine Destek
Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış ve yönetim kurulu üyeleri, uzman çavuşların özlük hakları ve talepleri için Adana’da sürdürülen imza kampanyasına destek verdi. Oktamış ve beraberindeki heyet, TEMUD Genel Başkanı Sayın Ali Tilkici ile bir araya gelerek kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TEMUD Adana İl Başkanlığı tarafından uzman çavuşların özlük hakları ve taleplerine dikkat çekmek amacıyla İnönü Parkı’nda sürdürülen imza kampanyası, farklı kesimlerden destek görmeye devam ediyor.

Kampanyaya destek vermek amacıyla TEMUD Genel Başkanı  Ali Tilkici ile bir araya gelen Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış ve yönetim kurulu üyeleri, uzman çavuşların taleplerinin kamuoyuna duyurulmasının önemine dikkat çekti.

Gerçekleştirilen buluşmada, görev yapan ve emekli uzman çavuşların özlük hakları, çalışma koşulları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ali Oktamış, imza kampanyasına destek vererek uzman çavuşların yanında olduklarını ifade etti.

TEMUD Adana İl Başkanı Levent Kaya ise verilen desteğin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, “Uzman çavuşlarımızın taleplerinin daha geniş kitlelere ulaşması ve kamuoyunda farkındalık oluşması açısından verilen her destek bizim için çok kıymetlidir. Sayın Ali Oktamış ve değerli yönetim kurulu üyelerine duyarlılıkları ve destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.