Whatsapp Yeni Özelliğini Duyurdu: İşte O Özellik

TEKNOLOJİ 28.03.2022 - 21:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2382+ kez okundu.
 

Whatsapp Yeni Özelliğini Duyurdu: İşte O Özellik

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi bundan sonra artık dosya limitini 2 GB’a çıkaran bir güncellemeyi test etmeye başladı.

Günümüzde en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp dosya boyutuyla alakalı önemli değişikliğe gittiğini duyurdu. Meta'ya ait haberleşme uygulaması WhatsApp, kullanıcıların büyük boyutlu dosyaları paylaşmasına artık imkan tanıyacak yeni bir özelliği test etmeye başladı.   WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni iyileştirme ile iOS kullanıcıları 2 GB’a kadar dosya paylaşımı bundan sonra artık yapabilecek. WhatsApp kullanıcıları şu anda en çok 100 MB boyutunda paylaşım yapabiliyor.   ARJANTİN'DE TEST EDİLİYOR Android için 2.22.8.5, 2.22.8.6 ve 2.22.8.7 sürümlerinde, iOS için 22.7.0.76 sürümünde test yapılmaya başlayan özellik şu anlık sadece Arjantin’de bazı beta kullanıcıları tarafından test yapılabilecek. Testlerin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte ülke sayısının giderek artacağı söyleniyor.   TEPKİ VERME ÖZELLİĞİNİ DUYURMUŞTU WhatsApp geçtiğimiz günlerde mesajlara tepki verme özelliğini beta sürümünde kullanıma açmış ve anketler üzerinde çalışmalar yaptığını duyurmuştu.
WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi bundan sonra artık dosya limitini 2 GB’a çıkaran bir güncellemeyi test etmeye başladı.

Günümüzde en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp dosya boyutuyla alakalı önemli değişikliğe gittiğini duyurdu. Meta'ya ait haberleşme uygulaması WhatsApp, kullanıcıların büyük boyutlu dosyaları paylaşmasına artık imkan tanıyacak yeni bir özelliği test etmeye başladı.

 

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni iyileştirme ile iOS kullanıcıları 2 GB’a kadar dosya paylaşımı bundan sonra artık yapabilecek. WhatsApp kullanıcıları şu anda en çok 100 MB boyutunda paylaşım yapabiliyor.

 

ARJANTİN'DE TEST EDİLİYOR

Android için 2.22.8.5, 2.22.8.6 ve 2.22.8.7 sürümlerinde, iOS için 22.7.0.76 sürümünde test yapılmaya başlayan özellik şu anlık sadece Arjantin’de bazı beta kullanıcıları tarafından test yapılabilecek. Testlerin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte ülke sayısının giderek artacağı söyleniyor.

 

TEPKİ VERME ÖZELLİĞİNİ DUYURMUŞTU

WhatsApp geçtiğimiz günlerde mesajlara tepki verme özelliğini beta sürümünde kullanıma açmış ve anketler üzerinde çalışmalar yaptığını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.