Turhan Güragaç ve Sedat Subaşı, 1500 km pedal çevirecekler

SPOR 01.06.2021 - 08:44, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2376+ kez okundu.
 

Turhan Güragaç ve Sedat Subaşı, 1500 km pedal çevirecekler

Sağlık için 1500 km pedal çevirecekler   Adanalı iki arkadaş Turhan Güragaç ve Sedat Subaşı, sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve bisiklet alışkanlığına farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenledi.    21 Mayıs’ta Edirne’nin İpsala ilçesinden start veren 2 arkadaş 9 Haziran’da Adana’da olmak üzere 1500 km yola pedal çevirmek için yola çıktılar.    ‘Sağlık İçin Dolaş Pedal Pedal’ sloganıyla pedal çevirdiklerini belirten 2 Arkadaş, ‘Bir farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşamı halkımıza benimsetmek için bu organizasyonu tertip ettik. Bundan sonraki dönemlerde de bu organizasyonumuz devam edecek.’ dediler.

Sağlık için 1500 km pedal çevirecekler

 
Adanalı iki arkadaş Turhan Güragaç ve Sedat Subaşı, sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve bisiklet alışkanlığına farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenledi. 
 
21 Mayıs’ta Edirne’nin İpsala ilçesinden start veren 2 arkadaş 9 Haziran’da Adana’da olmak üzere 1500 km yola pedal çevirmek için yola çıktılar. 
 
‘Sağlık İçin Dolaş Pedal Pedal’ sloganıyla pedal çevirdiklerini belirten 2 Arkadaş, ‘Bir farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşamı halkımıza benimsetmek için bu organizasyonu tertip ettik. Bundan sonraki dönemlerde de bu organizasyonumuz devam edecek.’ dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.