akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

TAYGRUP Ziraat Otomotiv 2. Şubesi hizmete girdi

EKONOMİ 12.07.2021 - 19:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2269+ kez okundu.
 

TAYGRUP Ziraat Otomotiv 2. Şubesi hizmete girdi

Sektöre yeni bir soluk geldi TAYGRUP Ziraat Otomotiv 2. Şubesi hizmete girdi     TAYGRUP Ziraat Otomotiv’in ikinci şubesinin açılışı Mahmut ve Ahmet Tay Kardeşler yönetiminde, muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Ova Mahallesi Tekel Caddesi üzerinde bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan TAYGRUP Ziraat Otomotiv Özel Fort Servisi aynı zamanda yedek parça satışı da yapacak. 30 YILLIK DENEYİM Çıraklıktan başlayan 30 yıllık deneyimiyle sektöre yeni bir soluk getireceklerini ifade eden Ahmet Tay, Obalar Caddesi üzerinde 50 metrekarelik oto tamir hanesiyle iş hayatına atıldıklarını belirtti. Ağabeyi Mahmut Tay ile birlikte servis ve yedek parça imkanı verebilecekleri ikinci şubelerinde tamir, bakım ve oto elektrik konusunda müşterilerine, deneyimli ustalarıyla en kaliteli hizmeti vereceklerini ifade etti. “HER MARKA ARACA HİZMET VERİYORUZ” Ağabey Mahmut Tay ise, Ford başta olmak üzere tüm marka otomobillerin her türlü bakım ve onarımının yapılacağını söyledi. Egzoz emisyon ölçüm hizmeti de vereceklerini belirten Mahmut Tay, “Garanti bozulmadan, tüm marka araçların periyodik bakım yetki belgemiz mevcut. Bizi tercih eden müşterilerimiz gönül rahatlığıyla araçlarını teslim edebilirler” dedi. “PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ” Genel Koordinatör Pervin Turhan da, 10 yıllık sektör deneyimini TAYGRUP Ziraat Otomotiv için kullanacağını ifade etti. Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini de belirten Turhan, “Müşteri ile ilişkiler noktasında çalışanlarımızı sürekli eğitiyoruz. Mesleklerinde yıllarını veren ustalarımızla araçlarınız bizimle sorunsuz çalışacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için pişman olmayacaksınız” diyerek iddialı konuştu. KURDELAYI BENLİCE KESTİ Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Murat Benlice’nin katılımıyla gerçekleştirilen açılış kurdelası, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasından sonra dualarla kesildi. İşletme sahipleri Mahmut-Ahmet Tay Kardeşler’i istihdam sağladıkları için tebrik eden Benlice, bereketli kazançlar diledi.

Sektöre yeni bir soluk geldi

TAYGRUP Ziraat Otomotiv 2. Şubesi hizmete girdi

 

 

TAYGRUP Ziraat Otomotiv’in ikinci şubesinin açılışı Mahmut ve Ahmet Tay Kardeşler yönetiminde, muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Ova Mahallesi Tekel Caddesi üzerinde bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan TAYGRUP Ziraat Otomotiv Özel Fort Servisi aynı zamanda yedek parça satışı da yapacak.

30 YILLIK DENEYİM

Çıraklıktan başlayan 30 yıllık deneyimiyle sektöre yeni bir soluk getireceklerini ifade eden Ahmet Tay, Obalar Caddesi üzerinde 50 metrekarelik oto tamir hanesiyle iş hayatına atıldıklarını belirtti. Ağabeyi Mahmut Tay ile birlikte servis ve yedek parça imkanı verebilecekleri ikinci şubelerinde tamir, bakım ve oto elektrik konusunda müşterilerine, deneyimli ustalarıyla en kaliteli hizmeti vereceklerini ifade etti.

“HER MARKA ARACA HİZMET VERİYORUZ”

Ağabey Mahmut Tay ise, Ford başta olmak üzere tüm marka otomobillerin her türlü bakım ve onarımının yapılacağını söyledi. Egzoz emisyon ölçüm hizmeti de vereceklerini belirten Mahmut Tay, “Garanti bozulmadan, tüm marka araçların periyodik bakım yetki belgemiz mevcut. Bizi tercih eden müşterilerimiz gönül rahatlığıyla araçlarını teslim edebilirler” dedi.

“PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ”

Genel Koordinatör Pervin Turhan da, 10 yıllık sektör deneyimini TAYGRUP Ziraat Otomotiv için kullanacağını ifade etti. Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini de belirten Turhan, “Müşteri ile ilişkiler noktasında çalışanlarımızı sürekli eğitiyoruz. Mesleklerinde yıllarını veren ustalarımızla araçlarınız bizimle sorunsuz çalışacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için pişman olmayacaksınız” diyerek iddialı konuştu.

KURDELAYI BENLİCE KESTİ

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Murat Benlice’nin katılımıyla gerçekleştirilen açılış kurdelası, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasından sonra dualarla kesildi. İşletme sahipleri Mahmut-Ahmet Tay Kardeşler’i istihdam sağladıkları için tebrik eden Benlice, bereketli kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.