akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Şirketlerin ihtiyacı olan tüm süreçleri tek platformda buluştu

EKONOMİ 13.06.2022 - 20:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2398+ kez okundu.
 

Şirketlerin ihtiyacı olan tüm süreçleri tek platformda buluştu

Şirketlerin ihtiyacı olan tüm süreçleri tek platformda buluşturan Türk girişimi Defterdar, Beykoz’da yer alan yalı ofisindeki lansmanla tanıtıldı. Yerli girişim platforma katılan girişimcilerin üç adımda iş hayatına katılmasını sağlıyor. Gerçekleşen lansmana Defterdar ekibi, partner şirketlerden yöneticiler ve girişim dünyasından yatırımcılar katılım sağladı. Pandemiyle birlikte rekor artış gösteren yeni şirket kurulumları girişimcilere birçok farklı sorumluluk veriyor. Şirket kurulum süreçlerinden girişimci desteklerine, adres beyanından marka tescil başvurularına, ön muhasebeden dijital dönüşüm çözümlerine kadar şirket yönetiminde önemli noktalar yer alıyor. Şirket sahiplerinin bu süreçlerdeki tüm yönetimini tek panelde bir araya getiren Defterdar, 360 derece yönetim hizmeti sunuyor. Beykoz’da yer alan yalı ofislerinde tanıtılan Türk girişimi Defterdar şirketlerin kurulumdan yönetime tüm süreçlerine entegre çözümler sunmayı hedefliyor. Dakikalar içerisinde online olarak şirket kurulumu sağlanıyor Üç adımda online olarak iş kurulumu sağlayan girişim geliştirdiği panel ve iş ortaklarıyla muhasebe, sanal ofis ve e-ticaret entegrasyonu gibi hizmetler sağlıyor. Türkiye’nin en başarılı muhasebe girişimlerinden Paraşüt, önde gelen e-ticaret yönetim şirketlerinden Yengeç, Sistem Global ve 13 şehirde 53 farklı paylaşımlı ofis çözümü sunan eOfis ile partner olan Defterdar, 1 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak.

Şirketlerin ihtiyacı olan tüm süreçleri tek platformda buluşturan Türk girişimi Defterdar, Beykoz’da yer alan yalı ofisindeki lansmanla tanıtıldı. Yerli girişim platforma katılan girişimcilerin üç adımda iş hayatına katılmasını sağlıyor. Gerçekleşen lansmana Defterdar ekibi, partner şirketlerden yöneticiler ve girişim dünyasından yatırımcılar katılım sağladı.

Pandemiyle birlikte rekor artış gösteren yeni şirket kurulumları girişimcilere birçok farklı sorumluluk veriyor. Şirket kurulum süreçlerinden girişimci desteklerine, adres beyanından marka tescil başvurularına, ön muhasebeden dijital dönüşüm çözümlerine kadar şirket yönetiminde önemli noktalar yer alıyor.

Şirket sahiplerinin bu süreçlerdeki tüm yönetimini tek panelde bir araya getiren Defterdar, 360 derece yönetim hizmeti sunuyor. Beykoz’da yer alan yalı ofislerinde tanıtılan Türk girişimi Defterdar şirketlerin kurulumdan yönetime tüm süreçlerine entegre çözümler sunmayı hedefliyor.

Dakikalar içerisinde online olarak şirket kurulumu sağlanıyor

Üç adımda online olarak iş kurulumu sağlayan girişim geliştirdiği panel ve iş ortaklarıyla muhasebe, sanal ofis ve e-ticaret entegrasyonu gibi hizmetler sağlıyor. Türkiye’nin en başarılı muhasebe girişimlerinden Paraşüt, önde gelen e-ticaret yönetim şirketlerinden Yengeç, Sistem Global ve 13 şehirde 53 farklı paylaşımlı ofis çözümü sunan eOfis ile partner olan Defterdar, 1 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.