ŞAMPİYONADAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

SPOR 21.05.2022 - 07:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2544+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONADAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

İBRAHİM PITIRLI KİCK BOKS DÜNYA ŞAMPİYONASINDAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı, aynı zamanda Özhilal Kick Boks Kulübü Başkanı ve antrenörü İbrahim Pıtırlı, İstanbulda yapılan 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası  yarışmalarında, 1 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya alarak Adana!ya döndü. Pıtırlı ve sporcularını kutlayan Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı  Ümit Özlü yaptığı açıklamada, ‘’ Özhilal Kick Boks Kulüp Başkanı ve antrenörü, derneğimizin de Gençlik Komisyonu Başkanı İbrahim Pıtırlı ve sporcularını,  hak ettikleri madalyaları alarak ülkemizin sesini  tüm dünyaya duyurdukları için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Halit Kanak ve ekibininin, İstanbuldaki dünya şampiyonluk yarışmaları  sırasında, Kick Boks takımı  ile yakından ilgilendiğini belirten Pıtırlı, memnuniyetini dile getirerek, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Genel Başkanı Halit Kanak ve Adana Şube Başkanı Ümit Özlü’ye yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
İBRAHİM PITIRLI KİCK BOKS DÜNYA ŞAMPİYONASINDAN 7 MADALYA İLE DÖNDÜ

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı, aynı zamanda Özhilal Kick Boks Kulübü Başkanı ve antrenörü İbrahim Pıtırlı, İstanbulda yapılan 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası  yarışmalarında, 1 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya alarak Adana!ya döndü.

Pıtırlı ve sporcularını kutlayan Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı  Ümit Özlü yaptığı açıklamada, ‘’ Özhilal Kick Boks Kulüp Başkanı ve antrenörü, derneğimizin de Gençlik Komisyonu Başkanı İbrahim Pıtırlı ve sporcularını,  hak ettikleri madalyaları alarak ülkemizin sesini  tüm dünyaya duyurdukları için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Halit Kanak ve ekibininin, İstanbuldaki dünya şampiyonluk yarışmaları  sırasında, Kick Boks takımı  ile yakından ilgilendiğini belirten Pıtırlı, memnuniyetini dile getirerek, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Genel Başkanı Halit Kanak ve Adana Şube Başkanı Ümit Özlü’ye yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.