Sakarya ve Eskişehir’deki yangınlarda son durum

GÜNDEM 22.07.2025 - 18:32, Güncelleme: 23.07.2025 - 08:49 284 kez okundu.
 

Sakarya ve Eskişehir’deki yangınlarda son durum

Orman Genel Müdürlüğü, Sakarya Geyve ve Eskişehir Seyitgazi’deki yangınlara 11 uçak, 30 helikopter, 343 arazöz, 9 iş makinesi ve bin 966 personelle müdahale ediyor.

  ANKARA (İGFA) - Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Sakarya’nın Geyve ve Eskişehir’in Seyitgazi ilçeleri başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde devam eden orman yangınlarına karşı yoğun bir mücadele yürütüyor.   Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan son paylaşıma göre, yangınlara 11 uçak, 30 helikopter, 343 arazöz, 9 iş makinesi ve bin 966 personel ile müdahale ediliyor. Ekipler, yangınları bir an önce kontrol altına almak için gece gündüz çalışıyor.   ✈️ 11 Uçak ???? 30 Helikopter ???? 343 Arazöz ???? 9 İş Makinesi ????‍???? 1966 Personel ???? #Sakarya / #Geyve ve #Eskişehir #Seyitgazi başta olmak üzere yurdumuzun çeşitli yerlerinde devam eden yangınlara müdahalemiz sürüyor. Yangınları bir an evvel kontrol altına almak için mücadele… pic.twitter.com/dQe8RlQsvy — Orman Genel Müdürlüğü (@OGMgovtr) July 22, 2025  
Orman Genel Müdürlüğü, Sakarya Geyve ve Eskişehir Seyitgazi’deki yangınlara 11 uçak, 30 helikopter, 343 arazöz, 9 iş makinesi ve bin 966 personelle müdahale ediyor.

 

ANKARA (İGFA) - Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Sakarya’nın Geyve ve Eskişehir’in Seyitgazi ilçeleri başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde devam eden orman yangınlarına karşı yoğun bir mücadele yürütüyor.

 

Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan son paylaşıma göre, yangınlara 11 uçak, 30 helikopter, 343 arazöz, 9 iş makinesi ve bin 966 personel ile müdahale ediliyor.

Ekipler, yangınları bir an önce kontrol altına almak için gece gündüz çalışıyor.

 

✈️ 11 Uçak
???? 30 Helikopter
???? 343 Arazöz
???? 9 İş Makinesi
????‍???? 1966 Personel

???? #Sakarya / #Geyve ve #Eskişehir #Seyitgazi başta olmak üzere yurdumuzun çeşitli yerlerinde devam eden yangınlara müdahalemiz sürüyor.

Yangınları bir an evvel kontrol altına almak için mücadele… pic.twitter.com/dQe8RlQsvy

— Orman Genel Müdürlüğü (@OGMgovtr) July 22, 2025

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.