akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Rapçi Araff, 'Katalepsi' Albümünü Yayınladı

DİĞER 09.12.2021 - 09:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2522+ kez okundu.
 

Rapçi Araff, 'Katalepsi' Albümünü Yayınladı

Kafiyenin Ensesine Tokat Atan Rapçi Araff, 'Katalepsi' Albümünü Yayınladı

Türkçe rap dünyasının aykırı ve sevilen ismi Araff'ın yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığı albümü 'Katalepsi' sonunda dinleyicisiyle buluşuyor. Rap müziğin tanınan isimleri Keişan, Anıl Piyancı, Kamufle ve Redo'nun geçmişte olduğu gibi yine eşlik ettiği Araff’ın bu yeni albümünde Cash Flow, Fate Fat, Muşta ve Eda gibi yeni isimler de destek vererek ayrı bir tat katıyor. Kafiyenin ensesine tokat adam rapçi bu albümünde de şairane sözleriyle müzikseverlerin ruhunu fethedecek. Müziğin usta elleri Berkay Duman, Emrah Türken, Baykan Barlas ve Berkay Işık’ın şarkıların altyapılarını üstlendiği sıra dışı albümün, Anıl Piyancı ile olan 'Gülümse' isimli çıkış şarkısına Murat Gültekin yönetmenliğinde etkileyici ve anlatım gücü yüksek bir de klip çekildi. 10 Yıl Sonra Aynı “Sokaklar”da Buluştular 'Katalepsi' albümüne ilişkin kısa bir açıklama yapan şairane rapçi, “Duyguların ve sözlerin ritmini bulduğu inandığımız bir albüme imza attık. Albümün ilginç yönlerinden biri de geçmişte çok ses getiren ve Türkçe rapte dinleyicinin gözünde önemli bir yeri olan 'Sokaklar' şarkısını tam 10 yıl sonra aynı ekiple 'Sokaklar 2' olarak bu albümde seslendirdik. Oldukça farklı ve bir o kadar da anlamlı bir duygu oldu benim için. Asıl önemlisi ise müzikseverlerden de bu özel fikri destekleyen güzel yorumlar almamız. Öte yandan, albümde farklı tarzları da yansıtmak istedim. Çünkü hayatın, sokağın her gün değişen ritmi ve ruh hali beni ve müziğimi müthiş oranda etkiliyor” diyor. Araff'ın uzun süredir sessiz kalışı sonrası ortaya çıkan, söz ve müzik kalitesi yüksek bu rap albümünü Spotify ve YouTube başta olmak üzere tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.  
Kafiyenin Ensesine Tokat Atan Rapçi Araff, 'Katalepsi' Albümünü Yayınladı

Türkçe rap dünyasının aykırı ve sevilen ismi Araff'ın yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığı albümü 'Katalepsi' sonunda dinleyicisiyle buluşuyor. Rap müziğin tanınan isimleri Keişan, Anıl Piyancı, Kamufle ve Redo'nun geçmişte olduğu gibi yine eşlik ettiği Araff’ın bu yeni albümünde Cash Flow, Fate Fat, Muşta ve Eda gibi yeni isimler de destek vererek ayrı bir tat katıyor. Kafiyenin ensesine tokat adam rapçi bu albümünde de şairane sözleriyle müzikseverlerin ruhunu fethedecek. Müziğin usta elleri Berkay Duman, Emrah Türken, Baykan Barlas ve Berkay Işık’ın şarkıların altyapılarını üstlendiği sıra dışı albümün, Anıl Piyancı ile olan 'Gülümse' isimli çıkış şarkısına Murat Gültekin yönetmenliğinde etkileyici ve anlatım gücü yüksek bir de klip çekildi.

10 Yıl Sonra Aynı “Sokaklar”da Buluştular

'Katalepsi' albümüne ilişkin kısa bir açıklama yapan şairane rapçi, “Duyguların ve sözlerin ritmini bulduğu inandığımız bir albüme imza attık. Albümün ilginç yönlerinden biri de geçmişte çok ses getiren ve Türkçe rapte dinleyicinin gözünde önemli bir yeri olan 'Sokaklar' şarkısını tam 10 yıl sonra aynı ekiple 'Sokaklar 2' olarak bu albümde seslendirdik. Oldukça farklı ve bir o kadar da anlamlı bir duygu oldu benim için. Asıl önemlisi ise müzikseverlerden de bu özel fikri destekleyen güzel yorumlar almamız. Öte yandan, albümde farklı tarzları da yansıtmak istedim. Çünkü hayatın, sokağın her gün değişen ritmi ve ruh hali beni ve müziğimi müthiş oranda etkiliyor” diyor.

Araff'ın uzun süredir sessiz kalışı sonrası ortaya çıkan, söz ve müzik kalitesi yüksek bu rap albümünü Spotify ve YouTube başta olmak üzere tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.