Polonyalı gazeteci Antalya’da Müslüman oldu

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.11.2025 - 00:10, Güncelleme: 06.11.2025 - 06:47 1162 kez okundu.
 

Polonyalı gazeteci Antalya’da Müslüman oldu

Antalya’nın Serik ilçesinde tatil yapan Polonya uyruklu Aleksandra Zielinska, İlçe Müftülüğü’nde gerçekleştirilen törenle Müslüman oldu.

Müftü İbrahim Köksal’ın rehberliğinde düzenlenen programda, Aleksandra’ya İslam inancının temel esasları anlatıldı. Daha sonra Kelime-i Şehadet’i getirerek Müslüman olan Aleksandra, “Ayşe” ismini aldı. Müftü Köksal, “İslam, barış, kardeşlik ve merhamet dini olarak tüm insanlığa yol gösterir. Ayşe’nin yeni hayatında mutluluk ve istikamet diliyoruz.” dedi. Tören sonunda İlçe Müftülüğü, Ayşe’ye Kur’an-ı Kerim ve hediye seti verdi. (İLKHA)
Antalya’nın Serik ilçesinde tatil yapan Polonya uyruklu Aleksandra Zielinska, İlçe Müftülüğü’nde gerçekleştirilen törenle Müslüman oldu.

Müftü İbrahim Köksal’ın rehberliğinde düzenlenen programda, Aleksandra’ya İslam inancının temel esasları anlatıldı. Daha sonra Kelime-i Şehadet’i getirerek Müslüman olan Aleksandra, “Ayşe” ismini aldı.

Müftü Köksal, “İslam, barış, kardeşlik ve merhamet dini olarak tüm insanlığa yol gösterir. Ayşe’nin yeni hayatında mutluluk ve istikamet diliyoruz.” dedi.

Tören sonunda İlçe Müftülüğü, Ayşe’ye Kur’an-ı Kerim ve hediye seti verdi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.