Otobüs heyelan sonucu düşen kayaların altında kaldı: 15 ölü

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 08.10.2025 - 16:20, Güncelleme: 08.10.2025 - 17:52 379 kez okundu.
 

Otobüs heyelan sonucu düşen kayaların altında kaldı: 15 ölü

Hindistan'da heyelan sonucu düşen kayaların bir otobüsün üzerine düşmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'ın kuzeyindeki Himachal Pradesh eyaletinde günlerdir etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelanda, bir yolcu otobüsü kayaların altında kaldı. Yerel yetkililer, Bilaspur bölgesindeki olayda en az 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını belirtildi. Yaklaşık 30 yolcunun bulunduğu otobüste arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. (İLKHA)
Hindistan'da heyelan sonucu düşen kayaların bir otobüsün üzerine düşmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'ın kuzeyindeki Himachal Pradesh eyaletinde günlerdir etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelanda, bir yolcu otobüsü kayaların altında kaldı.

Yerel yetkililer, Bilaspur bölgesindeki olayda en az 15 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını belirtildi.

Yaklaşık 30 yolcunun bulunduğu otobüste arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.