Öndeş Tekstil Altın Melek ödülleri sahiplerini buluyor.

KÜLTÜR 19.06.2022 - 08:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1333+ kez okundu.
 

Öndeş Tekstil Altın Melek ödülleri sahiplerini buluyor.

Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek ödülleri sahiplerini buluyor. Türkiye’de artık bir gelenek haline gelen magazin, sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek Ödülleri, 30 Haziran akşamı Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek görkemli gece ile sahiplerini bulacak. Tayyar Işıksaçan ve Gözde Özceylan’ın sunumuyla gerçekleşecek muhteşem gece de ödül alacak isimler, tamamı gazetecilerden oluşan juri tarafından kapalı oylama usulu belirlendi. tüm Türkiye’nin heyecan ile beklediği oylama sonuçları açıklanmaya başladı.  Jürinin ilk toplantısı sonucunda belirlenen isimlerden olan, Merve Boluğur, Seren Serengil, Ece Mumay, Orhan Gencebay, Çağla Şikel, Zeynep Dizdar, Faruk K, Ferdi Akarnur, Aydilge, Esra Sönmezer, Uğur Arslan, Tuğba Altıntop, Murat Serezli, Wılma Elles, Gökçe Kırgız, Cansu Taşkın, Nihat Doğan, Anıl Budak, Çiğdem Günal, Bülent Uslu, Nihal Çoşkun, Esra Sönmezer, Su Burcu Yazgı Çoşkun , Onur Seyit Yaran , Didem Delen Ve Pınar Eliçe alanlarının en iyileri olarak belirlenirken, ikinci jüri toplantısı sonucunda da sürpriz isimlerin listeye eklenmesi bekleniyor

Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek ödülleri sahiplerini buluyor.

Türkiye’de artık bir gelenek haline gelen magazin, sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Öndeş Tekstil Altın Melek Ödülleri, 30 Haziran akşamı Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek görkemli gece ile sahiplerini bulacak.

Tayyar Işıksaçan ve Gözde Özceylan’ın sunumuyla gerçekleşecek muhteşem gece de ödül alacak isimler, tamamı gazetecilerden oluşan juri tarafından kapalı oylama usulu belirlendi. tüm Türkiye’nin heyecan ile beklediği oylama sonuçları açıklanmaya başladı. 

Jürinin ilk toplantısı sonucunda belirlenen isimlerden olan, Merve Boluğur, Seren Serengil, Ece Mumay, Orhan Gencebay, Çağla Şikel, Zeynep Dizdar, Faruk K, Ferdi Akarnur, Aydilge, Esra Sönmezer, Uğur Arslan, Tuğba Altıntop, Murat Serezli, Wılma Elles, Gökçe Kırgız, Cansu Taşkın, Nihat Doğan, Anıl Budak, Çiğdem Günal, Bülent Uslu, Nihal Çoşkun, Esra Sönmezer, Su Burcu Yazgı Çoşkun , Onur Seyit Yaran , Didem Delen Ve Pınar Eliçe alanlarının en iyileri olarak belirlenirken, ikinci jüri toplantısı sonucunda da sürpriz isimlerin listeye eklenmesi bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.