Oktay Kaynarca Evolution Man markasının yüzü oldu

YAŞAM 01.08.2022 - 05:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2146+ kez okundu.
 

Oktay Kaynarca Evolution Man markasının yüzü oldu

Kozmetik sektörünün iddialı markası Evolution Man yeni ürünü için Oktay Kaynarca ile anlaştı.  Doğaya ve insana olan saygısıyla kozmetik sektörüne adını altın harflerle yazdıran UKKO PHARMA kozmetik yeni saç bakım serumu ve şampuanı Evolution Man için Oktay Kaynarca ile anlaştı. Peru dağlarının zirvesinde yetişen ve Fransa'da işlemden geçen Maça bitkisinin özünden elde edilen şampuan ve saç serumunda, saç dökülme ve saç çıkarıcı aktif olarak SKINHAİRGUIM BIO kullanıldı. Avrupa'nın birçok ülkesinde Maça bitkisi aynı zamanda gıda ürünlerinde enerji verici olarak kullanılıyor.

Kozmetik sektörünün iddialı markası Evolution Man yeni ürünü için Oktay Kaynarca ile anlaştı.



Doğaya ve insana olan saygısıyla kozmetik sektörüne adını altın harflerle yazdıran UKKO PHARMA kozmetik yeni saç bakım serumu ve şampuanı Evolution Man için Oktay Kaynarca ile anlaştı. Peru dağlarının zirvesinde yetişen ve Fransa'da işlemden geçen Maça bitkisinin özünden elde edilen şampuan ve saç serumunda, saç dökülme ve saç çıkarıcı aktif olarak SKINHAİRGUIM BIO kullanıldı. Avrupa'nın birçok ülkesinde Maça bitkisi aynı zamanda gıda ürünlerinde enerji verici olarak kullanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.