Ayyüce 1
Ali Demirçalı

Okçular Çukurova Üniversitesinde

GÜNDEM 26.01.2021 - 16:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1921+ kez okundu.
 

Okçular Çukurova Üniversitesinde

Okçular Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti   Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Adana Geleneksel ve Atlı Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Erhan Uzman, Kabac Hatun Geleneksel Okçuluk ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Emel Özdeş, kulüp sporcuları Dursun Buçakçı ve Halis Ardıç Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Ziyarete katılan sporculardan ÇÜ Personel Daire Başkanlığı personeli olan Dursun Buçakçı, TGTOF tarafından Okçular Vakfı Riva Tesislerinde düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Büyük Bayanlar 2.’si olurken, yine kütüphane personeli olan Halis Ardıç ise Atatürk Havalimanında düzenlenen Etnospor Etkinliklerinde 2.’lik elde etti. Ziyarette TGTOF Adana İl Temsilcisi Erhan Uzman Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e, içinde ok ve yay bulunan bir tablo takdim ederken, Buçakçı ve Ardıç da ok standı hediye etti.   Prof. Dr. Tuncel: “Okçuluk Türklerin Ata Sporu” Prof. Dr. Meryem Tuncel, okçuluğun Türklerin ata sporu olduğunu vurgulayarak okçuları tebrik etti. Prof. Dr. Tuncel, sporcularla beraber ok atma sözü verdi.

Okçular Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

 

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Adana Geleneksel ve Atlı Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Erhan Uzman, Kabac Hatun Geleneksel Okçuluk ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Emel Özdeş, kulüp sporcuları Dursun Buçakçı ve Halis Ardıç Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarete katılan sporculardan ÇÜ Personel Daire Başkanlığı personeli olan Dursun Buçakçı, TGTOF tarafından Okçular Vakfı Riva Tesislerinde düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Büyük Bayanlar 2.’si olurken, yine kütüphane personeli olan Halis Ardıç ise Atatürk Havalimanında düzenlenen Etnospor Etkinliklerinde 2.’lik elde etti.

Ziyarette TGTOF Adana İl Temsilcisi Erhan Uzman Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e, içinde ok ve yay bulunan bir tablo takdim ederken, Buçakçı ve Ardıç da ok standı hediye etti.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Okçuluk Türklerin Ata Sporu”

Prof. Dr. Meryem Tuncel, okçuluğun Türklerin ata sporu olduğunu vurgulayarak okçuları tebrik etti. Prof. Dr. Tuncel, sporcularla beraber ok atma sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.