Nusret bakanlık tarafından bu sene kültür ve turizm elçisi ilan edildi

DÜNYA 26.01.2021 - 15:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1516+ kez okundu.
 

Nusret bakanlık tarafından bu sene kültür ve turizm elçisi ilan edildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yurt dışında Türkiye'yi 'tanıtmaları' için 19 şef seçti. Bunların arasında Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan Masterchef adlı programın jürisi Somer Sivrioğlu,  Nusret Gökçe bulunuyor. Bu isimlerin yanı sıra; Maksut Aşkar, Refika Birgül, Kemal Demirasal, Arda Türkmen, Musa Değdeviren, Aylin Yazıcıoğlui Fatih Tutak, Doğa Çiftçi, Osman Sezener, Ömür Akkor, Mehmet Gürs, Civan Er, İsmet Saz, Şemsa Denizsel, Serkan Güzelçoban, Ali Güngörmüş, Vedat Başaran gibi isimler de listede yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yurt dışında Türkiye'yi 'tanıtmaları' için 19 şef seçti. Bunların arasında Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan Masterchef adlı programın jürisi Somer Sivrioğlu,  Nusret Gökçe bulunuyor.

Bu isimlerin yanı sıra; Maksut Aşkar, Refika Birgül, Kemal Demirasal, Arda Türkmen, Musa Değdeviren, Aylin Yazıcıoğlui Fatih Tutak, Doğa Çiftçi, Osman Sezener, Ömür Akkor, Mehmet Gürs, Civan Er, İsmet Saz, Şemsa Denizsel, Serkan Güzelçoban, Ali Güngörmüş, Vedat Başaran gibi isimler de listede yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.