akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Mustafa Umut Uysal Çukurova Belediyesi SK ile anlaştı

SPOR 16.02.2021 - 06:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 145+ kez okundu.
 

Mustafa Umut Uysal Çukurova Belediyesi SK ile anlaştı

Çukurova’nın Sultanları’na Sultanlar Ligi’nden hoca Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Sultan Ligi kariyeri olan Mustafa Umut Uysal ile anlaştı. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, 3-2 kaybedilen Bolu Belediyespor maçının ardından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Fatih Işıldar’ın ardından yeni hocasını buldu. Sultanlar Ligi hedefindeki Çukurova’nın Sultanları’nın başında sezonun geri kalan bölümünde Mustafa Umut Uysal olacak. Çukurova Belediyesi SK Başkanı Selçuk Esmen ile yeni baş antrenör Mustafa Umut Uysal, düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı. İmza törenine kulübün Onursal Başkanı Soner Çetin de katıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sezona Sultanlar Ligi hedefiyle başladıklarını ancak dezavantajlar yaşadıklarını belirterek, “Yeni kurulan bir takımız. Buna karşın iyi bir takım kurarak önce playoff sonrasında da Sultanlar Ligi hedefi koyduk önümüze. Bazı şanssızlıklar yaşasak da bu hedefimizden hiç şaşmadık. Yeni hocamızla bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü iyi bir kadroya sahibiz” dedi. İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Çukurova Belediyesi SK Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal da takımdaki oyuncuların tümünü tanıdığını belirterek, başarı için hep birlikte çalışacaklarını ve hedefe ulaşacaklarını söyledi. FATİH IŞILDAR’A TEŞEKKÜR Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fatih Işıldar ile yollarını ayırmalarıyla ilgili de yaptığı açıklamada, “Hocamız çok saygıdeğer bir isim. Kendisiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çukurova’nın Sultanları’na Sultanlar Ligi’nden hoca

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Sultan Ligi kariyeri olan Mustafa Umut Uysal ile anlaştı.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, 3-2 kaybedilen Bolu Belediyespor maçının ardından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Fatih Işıldar’ın ardından yeni hocasını buldu. Sultanlar Ligi hedefindeki Çukurova’nın Sultanları’nın başında sezonun geri kalan bölümünde Mustafa Umut Uysal olacak.

Çukurova Belediyesi SK Başkanı Selçuk Esmen ile yeni baş antrenör Mustafa Umut Uysal, düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı. İmza törenine kulübün Onursal Başkanı Soner Çetin de katıldı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sezona Sultanlar Ligi hedefiyle başladıklarını ancak dezavantajlar yaşadıklarını belirterek, “Yeni kurulan bir takımız. Buna karşın iyi bir takım kurarak önce playoff sonrasında da Sultanlar Ligi hedefi koyduk önümüze. Bazı şanssızlıklar yaşasak da bu hedefimizden hiç şaşmadık. Yeni hocamızla bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü iyi bir kadroya sahibiz” dedi.

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Çukurova Belediyesi SK Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal da takımdaki oyuncuların tümünü tanıdığını belirterek, başarı için hep birlikte çalışacaklarını ve hedefe ulaşacaklarını söyledi.

FATİH IŞILDAR’A TEŞEKKÜR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fatih Işıldar ile yollarını ayırmalarıyla ilgili de yaptığı açıklamada, “Hocamız çok saygıdeğer bir isim. Kendisiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.