akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Molped Kız Sözü Akademi Başlıyor!

YAŞAM 29.03.2022 - 07:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2412+ kez okundu.
 

Molped Kız Sözü Akademi Başlıyor!

Hedeflerini, hayallerini, kendini keşfedip geleceğini şekillendirmeye var mısın?

Kız Sözü Koçluk Destek Programı’yla tüm kadınları başarıya olan inanca, kendilerini keşfetmeye, içlerindeki gücü fark etmeye çağıran Molped, şimdi de bu doğrultuda Kız Sözü Akademi’yi hayata geçiriyor. En yakın arkadaşın verdiği rahatlığı hissettirme vaadiyle yola çıkan Molped, Kız Sözü Akademi ile 18-25 yaş arasındaki genç kızları hedeflerinin önündeki engelleri kaldırmak için 12 haftalık bir eğitim yolculuğuna davet ediyor. Kız Sözü Akademi’ye başvurular 28 Mart’ta www.kizsozu.com üzerinden başlıyor.    Bugüne dek, başta genç kızlar olmak üzere her yaştan kadın için ‘en iyi arkadaşım’ diyebilecekleri yakın bir arkadaş olmayı başaran Molped, şimdi de hayata geçirdiği Kız Sözü Akademi ile genç kızların hedeflerini, hayallerini ve kendilerini keşfederek geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı oluyor.   2020 yılında Kız Sözü Koçluk Destek programıyla genç kızlara, kendilerine olan güvenleriyle hedeflerine ulaşabilecekleri konusunda destek olan Molped, şimdi de bunu daha ileriye götürerek bir yetişkin eğitim programından oluşan “Kız Sözü Akademi”ye dönüştürüyor.   “Kendini tanımak, hayatı anlamak ve hayallerini gerçekleştirmek için yeni bakış açıları geliştirme; hayallerinle arandaki olası engelleri aşmanın yeni yollarını keşfetme yolculuğudur” diyen Molped, Kız Sözü Akademi’de genç kızları, kendilerini geliştirmek ve zihinlerindeki bariyerleri aşmak için kapsamlı bir kişisel eğitime davet ediyor.    Prof. Dr. Sinan Canan yönetimindeki AçıkBeyin’in alanında uzman eğitmenleri rehberliğinde, 12 haftalık bir eğitimden oluşan Kız Sözü Akademi’de yer almak için başvurular 28 Mart Pazartesi günü başlıyor. 4 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek başvurular sonunda 250 kişi Kız Sözü Akademi’ye girme şansını yakalayacak.   Nisan ayı içinde başlayacak akademi için başvurular, www.kizsozu.com adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek
Hedeflerini, hayallerini, kendini keşfedip geleceğini şekillendirmeye var mısın?

Kız Sözü Koçluk Destek Programı’yla tüm kadınları başarıya olan inanca, kendilerini keşfetmeye, içlerindeki gücü fark etmeye çağıran Molped, şimdi de bu doğrultuda Kız Sözü Akademi’yi hayata geçiriyor. En yakın arkadaşın verdiği rahatlığı hissettirme vaadiyle yola çıkan Molped, Kız Sözü Akademi ile 18-25 yaş arasındaki genç kızları hedeflerinin önündeki engelleri kaldırmak için 12 haftalık bir eğitim yolculuğuna davet ediyor. Kız Sözü Akademi’ye başvurular 28 Mart’ta www.kizsozu.com üzerinden başlıyor. 

 

Bugüne dek, başta genç kızlar olmak üzere her yaştan kadın için ‘en iyi arkadaşım’ diyebilecekleri yakın bir arkadaş olmayı başaran Molped, şimdi de hayata geçirdiği Kız Sözü Akademi ile genç kızların hedeflerini, hayallerini ve kendilerini keşfederek geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı oluyor.

 

2020 yılında Kız Sözü Koçluk Destek programıyla genç kızlara, kendilerine olan güvenleriyle hedeflerine ulaşabilecekleri konusunda destek olan Molped, şimdi de bunu daha ileriye götürerek bir yetişkin eğitim programından oluşan “Kız Sözü Akademi”ye dönüştürüyor.

 

“Kendini tanımak, hayatı anlamak ve hayallerini gerçekleştirmek için yeni bakış açıları geliştirme; hayallerinle arandaki olası engelleri aşmanın yeni yollarını keşfetme yolculuğudur” diyen Molped, Kız Sözü Akademi’de genç kızları, kendilerini geliştirmek ve zihinlerindeki bariyerleri aşmak için kapsamlı bir kişisel eğitime davet ediyor. 

 

Prof. Dr. Sinan Canan yönetimindeki AçıkBeyin’in alanında uzman eğitmenleri rehberliğinde, 12 haftalık bir eğitimden oluşan Kız Sözü Akademi’de yer almak için başvurular 28 Mart Pazartesi günü başlıyor. 4 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek başvurular sonunda 250 kişi Kız Sözü Akademi’ye girme şansını yakalayacak.

 

Nisan ayı içinde başlayacak akademi için başvurular, www.kizsozu.com adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.