akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

MİGROS İLE HER BÜTÇEYE KUTLAMA

EKONOMİ 13.05.2022 - 12:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1076+ kez okundu.
 

MİGROS İLE HER BÜTÇEYE KUTLAMA

Migros, Anneler Günü’nü sürpriz bir hediyeyle taçlandırmak isteyen müşterileri için binlerce ürünü birçok farklı oranda cazip indirimlerle sunuyor. Her bütçeye uygun hediye alternatifleriyle anneleri mutlu eden Migros, sunduğu avantajlı kampanyalarla hediye alışverişinde aile bütçesinin korunmasına destek oluyor.

Annelerin güzelliğine güzellik katan ürünlerde indirim fırsatı Migros annelerin güzelliğine güzellik katacak bakım ürünlerini büyük avantajlarla sunuyor. Seçili yüz, vücut, el bakım kremleri ve losyonlarda, duş jellerinin yanı sıra Nascita, B-Cure, Promani, Real Tecniques, Ecotools, Lush Lush, Mara ve Lionesse markalı makyaj aksesuarları yüzde 50 indirim avantajıyla Migros raflarındaki yerini aldı.    Kokusunu hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimiz için parfümler, L’Oreal Paris, Maybelline, Golden Rose, Note, New Well markalı makyaj malzemeleri, saç boyaları, tıraş makineleri ve bıçakları yüzde 40, deodorantlar, elektikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri (Katalog ve Aldım Bitti ürünleri hariç) ise yüzde 30 indirimli olarak 8 Mayıs tarihine kadar Migros müşterilerini bekliyor.    Annelerin pratik yardımcıları en uygun fiyatlarla Migros’ta Züccaciye ürünlerinin en çok tercih edilen markalarından Paşabahçe, Borcam ve Lav ürünlerinde 5-9 Mayıs tarihleri arasında yüzde 40 indirim fırsatı geçerli olurken, seçili porselen ve seramik mutfak gereçlerinde ise 6-9 Mayıs tarihleri arasında yüzde 30 indirim geçerli olacak.
Migros, Anneler Günü’nü sürpriz bir hediyeyle taçlandırmak isteyen müşterileri için binlerce ürünü birçok farklı oranda cazip indirimlerle sunuyor. Her bütçeye uygun hediye alternatifleriyle anneleri mutlu eden Migros, sunduğu avantajlı kampanyalarla hediye alışverişinde aile bütçesinin korunmasına destek oluyor.

Annelerin güzelliğine güzellik katan ürünlerde indirim fırsatı

Migros annelerin güzelliğine güzellik katacak bakım ürünlerini büyük avantajlarla sunuyor. Seçili yüz, vücut, el bakım kremleri ve losyonlarda, duş jellerinin yanı sıra Nascita, B-Cure, Promani, Real Tecniques, Ecotools, Lush Lush, Mara ve Lionesse markalı makyaj aksesuarları yüzde 50 indirim avantajıyla Migros raflarındaki yerini aldı. 

 

Kokusunu hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimiz için parfümler, L’Oreal Paris, Maybelline, Golden Rose, Note, New Well markalı makyaj malzemeleri, saç boyaları, tıraş makineleri ve bıçakları yüzde 40, deodorantlar, elektikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri (Katalog ve Aldım Bitti ürünleri hariç) ise yüzde 30 indirimli olarak 8 Mayıs tarihine kadar Migros müşterilerini bekliyor. 

 

Annelerin pratik yardımcıları en uygun fiyatlarla Migros’ta

Züccaciye ürünlerinin en çok tercih edilen markalarından Paşabahçe, Borcam ve Lav ürünlerinde 5-9 Mayıs tarihleri arasında yüzde 40 indirim fırsatı geçerli olurken, seçili porselen ve seramik mutfak gereçlerinde ise 6-9 Mayıs tarihleri arasında yüzde 30 indirim geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.