akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

MHP Adana çalışmalarını hızlandırdı

SİYASET 10.06.2021 - 06:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2334+ kez okundu.
 

MHP Adana çalışmalarını hızlandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemide açıklanan normalleşme takvimine uygun olarak çalışmalarını hızlandırırken, “Her bir arkadaşımız sahaya çıkmalı, vatandaşımızın yanında olmalıdır.” mesajı verdi. AVCI’DAN SERİ TOPLANTILAR… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; İl Divan Kurulu, İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanlarıyla ayrı ayrı toplantılar düzenledi. Bu toplantılarda hem gündem maddelerini istişare eden hem de mevsimin en verimli şekilde değerlendirilmesini isteyen Avcı, halkla daha fazla buluşma, daha çok kaynaşmanın gereğine işaret etti. “TÜM BİRİMLERLE SAHADA OLACAĞIZ” Avcı, “Yerelde tüm yönetim birimlerimizle, tüm belediye başkanlarımızla, tüm meclis üyelerimizle sahada olacağız. Daha çok, bireysel ziyaretlerle vatandaşlarımızın hatırlarını sorup, sorunlarını, varsa şikâyetlerini dinleyip, çözüm yolu ne ise çare üretmenin gayretini vereceğiz. Çünkü yerel siyasetimizin de ana gayesi insana hizmettir.” ifadesini kullandı. “YIKICI MUHALEFET GERÇEĞİNİ DE ANLATMALIYIZ” Avcı, devamla şunları söyledi; “Şehrimize hizmetin yanında bizim milli beka gibi hassasiyetimiz de var. Bölücü terör örgütünün hapisteki elebaşlarına‘Şeref madalyası’ takmak isteyen, aynı teröristle kahvaltı hayali kuran, Türkiye Cumhuriyeti’ne ‘Katil’ diyecek kadar alçalan hainlerle aynı sol şeritte yol yürüyen yıkıcı muhalefet gerçeğini hemşehrilerimize anlatmak gibi sorumluklarımız da bulunmaktadır.” “BİLGE LİDERİMİZİN SÖZLERİ KAYNAKTIR” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Vatandaşlarımızla buluşmalarımızda mutlaka Bilge Liderimizin mesajlarını kaynak almalıyız. Sözlerimizin, çalışmalarımızın özü; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Doğru sözlü, düzgün fikirli, yüce gönüllü, yumuşak huylu, ağır başlı, müşfik tavırlı, zalime düşman, mazluma dost bir siyaset kavrayışı’ olmalıdır. Bu anlayışla, bu kavrayışla her bir arkadaşımız sahaya çıkmalı, vatandaşımızın yanında olmalıdır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemide açıklanan normalleşme takvimine uygun olarak çalışmalarını hızlandırırken, “Her bir arkadaşımız sahaya çıkmalı, vatandaşımızın yanında olmalıdır.” mesajı verdi.

AVCI’DAN SERİ TOPLANTILAR…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; İl Divan Kurulu, İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanlarıyla ayrı ayrı toplantılar düzenledi. Bu toplantılarda hem gündem maddelerini istişare eden hem de mevsimin en verimli şekilde değerlendirilmesini isteyen Avcı, halkla daha fazla buluşma, daha çok kaynaşmanın gereğine işaret etti.

“TÜM BİRİMLERLE SAHADA OLACAĞIZ”

Avcı, “Yerelde tüm yönetim birimlerimizle, tüm belediye başkanlarımızla, tüm meclis üyelerimizle sahada olacağız. Daha çok, bireysel ziyaretlerle vatandaşlarımızın hatırlarını sorup, sorunlarını, varsa şikâyetlerini dinleyip, çözüm yolu ne ise çare üretmenin gayretini vereceğiz. Çünkü yerel siyasetimizin de ana gayesi insana hizmettir.” ifadesini kullandı.

“YIKICI MUHALEFET GERÇEĞİNİ DE ANLATMALIYIZ”

Avcı, devamla şunları söyledi;

“Şehrimize hizmetin yanında bizim milli beka gibi hassasiyetimiz de var. Bölücü terör örgütünün hapisteki elebaşlarına‘Şeref madalyası’ takmak isteyen, aynı teröristle kahvaltı hayali kuran, Türkiye Cumhuriyeti’ne ‘Katil’ diyecek kadar alçalan hainlerle aynı sol şeritte yol yürüyen yıkıcı muhalefet gerçeğini hemşehrilerimize anlatmak gibi sorumluklarımız da bulunmaktadır.”

“BİLGE LİDERİMİZİN SÖZLERİ KAYNAKTIR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Vatandaşlarımızla buluşmalarımızda mutlaka Bilge Liderimizin mesajlarını kaynak almalıyız. Sözlerimizin, çalışmalarımızın özü; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Doğru sözlü, düzgün fikirli, yüce gönüllü, yumuşak huylu, ağır başlı, müşfik tavırlı, zalime düşman, mazluma dost bir siyaset kavrayışı’ olmalıdır. Bu anlayışla, bu kavrayışla her bir arkadaşımız sahaya çıkmalı, vatandaşımızın yanında olmalıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.