Meme Kanserine Pembe Korna İkazı!

SAĞLIK 08.10.2021 - 07:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1698+ kez okundu.
 

Meme Kanserine Pembe Korna İkazı!

Araçlarına, korna, aydınlatma ve sesli ikaz sistemleri ile ilgili parça satın almak isteyen araç kullanıcıları, Seger’in online satış sayfasını ziyaret ettiklerinde pembe kornalarla karşılaşacaklar. Kadın, erkek demeden toplumun tüm bireylerinde farkındalık yaratmayı hedefleyen bu proje, siteden satın alınan kornalarla “Bursa Kanserle Savaş” derneğine katkı sağlayacak.

Seger’in Pembe Korna projesi erken teşhisin önemine dikkat çekiyor…   Meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla 3 yıl önce “pembe korna” projesini hayata geçiren Seger, bu yıl da kornalarını pembeye boyayarak erken teşhise dikkat çekiyor. “Erken Tanı, Hayata Sarıl” sloganı ile kornalarını pembe üreten Seger, projeyi bir adım öteye taşıyarak pembe kornaları e-ticaret sitesi www.segerauto.com’da satışa çıkardı. Seger’in pembe kornalarından elde edilen gelirin tamamı ise “Bursa Kanserle Savaş Derneği”ne aktarılacak.     Dünya Sağlık Örgütü tarafından İçinde bulunduğumuz Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak anılıyor. Açıklanan verilere göre, ülkemizde meme kanseri son 25 yılda 3 kat artış gösterirken her 8 kadından 1’i meme kanserine yakalanıyor ve hastaların ancak yüzde 35’ine erken tanı konabiliyor.   Erkek çalışan ağırlıklı otomotiv yan sanayinde hizmet veren ve 40 yıldır Bursa’daki fabrikasında korna üreten Seger, meme kanseri farkındalığında da cinsiyetten bağımsız hareket edilmesi gerektiğine inanıyor. Seger, 3 yıldır ‘Erken Tanı, Hayata Sarıl’ sloganı ile devam ettirdiği Pembe Korna farkındalık kampanyasını bu yıl Instagram’da hayata geçirdiği Sesimizesitligimiz platformu ile de destekliyor. Platform, “toplumsal cinsiyet eşitliği” konusunda kadın, erkek demeden farkındalık yaratmayı ve sorunları ortak bir çatı altında toplayarak kadın ve erkeğin birbirlerinden haberdar olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Meme kanseri de bu konuların en başında geliyor.    Seger pembe kornalarla “#erkentanıhayatasarıl” diyor   Topluma fayda sağlamak amacıyla pek çok projeyi hayata geçiren Seger, erken teşhise dikkat çekmek üzere ürettiği pembe kornaları sivil toplum kuruluşları yöneticilerine, medya yayın organlarına ve ünlülere de ulaştırıyor. #Erkentanıhayatasarıl etiketi paylaşılan kornalar bu amaca hizmet ediyor. 
Araçlarına, korna, aydınlatma ve sesli ikaz sistemleri ile ilgili parça satın almak isteyen araç kullanıcıları, Seger’in online satış sayfasını ziyaret ettiklerinde pembe kornalarla karşılaşacaklar. Kadın, erkek demeden toplumun tüm bireylerinde farkındalık yaratmayı hedefleyen bu proje, siteden satın alınan kornalarla “Bursa Kanserle Savaş” derneğine katkı sağlayacak.

Seger’in Pembe Korna projesi erken teşhisin önemine dikkat çekiyor…

 

Meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla 3 yıl önce “pembe korna” projesini hayata geçiren Seger, bu yıl da kornalarını pembeye boyayarak erken teşhise dikkat çekiyor. “Erken Tanı, Hayata Sarıl” sloganı ile kornalarını pembe üreten Seger, projeyi bir adım öteye taşıyarak pembe kornaları e-ticaret sitesi www.segerauto.com’da satışa çıkardı. Seger’in pembe kornalarından elde edilen gelirin tamamı ise “Bursa Kanserle Savaş Derneği”ne aktarılacak.  

 

Dünya Sağlık Örgütü tarafından İçinde bulunduğumuz Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak anılıyor. Açıklanan verilere göre, ülkemizde meme kanseri son 25 yılda 3 kat artış gösterirken her 8 kadından 1’i meme kanserine yakalanıyor ve hastaların ancak yüzde 35’ine erken tanı konabiliyor.

 

Erkek çalışan ağırlıklı otomotiv yan sanayinde hizmet veren ve 40 yıldır Bursa’daki fabrikasında korna üreten Seger, meme kanseri farkındalığında da cinsiyetten bağımsız hareket edilmesi gerektiğine inanıyor. Seger, 3 yıldır ‘Erken Tanı, Hayata Sarıl’ sloganı ile devam ettirdiği Pembe Korna farkındalık kampanyasını bu yıl Instagram’da hayata geçirdiği Sesimizesitligimiz platformu ile de destekliyor. Platform, “toplumsal cinsiyet eşitliği” konusunda kadın, erkek demeden farkındalık yaratmayı ve sorunları ortak bir çatı altında toplayarak kadın ve erkeğin birbirlerinden haberdar olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Meme kanseri de bu konuların en başında geliyor. 

 

Seger pembe kornalarla “#erkentanıhayatasarıl” diyor

 

Topluma fayda sağlamak amacıyla pek çok projeyi hayata geçiren Seger, erken teşhise dikkat çekmek üzere ürettiği pembe kornaları sivil toplum kuruluşları yöneticilerine, medya yayın organlarına ve ünlülere de ulaştırıyor. #Erkentanıhayatasarıl etiketi paylaşılan kornalar bu amaca hizmet ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.