McCann İstanbul imzalı bir filmle Pınar Deniz'e hoş geldin diyor

YAŞAM 28.06.2022 - 19:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1384+ kez okundu.
 

McCann İstanbul imzalı bir filmle Pınar Deniz'e hoş geldin diyor

L'ORÉAL PARİS'İN YENİ GÜZELLİK ELÇİSİ PINAR DENİZ’LE İLK FİLMİ YAYINDA! Marka, reklam ajansı McCann İstanbul imzalı bir filmle Pınar Deniz'e hoş geldin diyor. L’Oréal Paris'in değerlerini Pınar Deniz'in kendi sözleriyle birleştiren film, yeni bir iletişim döneminin başladığını duyuruyor. Gücünü arkasındaki bilimden alan ve marka amacının merkezinde kadınları güçlendirmek olan L’Oréal Paris için yepyeni bir dönem başlıyor.  Pınar Deniz de bu dönemde L’Oréal Paris ailesine katıldığı için ne kadar gururlu ve heyecanlı olduğunu belirtiyor. Reklam filmi dijital kanallarda yayına girdi.

L'ORÉAL PARİS'İN YENİ GÜZELLİK ELÇİSİ PINAR DENİZ’LE İLK FİLMİ YAYINDA!

Marka, reklam ajansı McCann İstanbul imzalı bir filmle Pınar Deniz'e hoş geldin diyor. L’Oréal Paris'in değerlerini Pınar Deniz'in kendi sözleriyle birleştiren film, yeni bir iletişim döneminin başladığını duyuruyor.

Gücünü arkasındaki bilimden alan ve marka amacının merkezinde kadınları güçlendirmek olan L’Oréal Paris için yepyeni bir dönem başlıyor. 

Pınar Deniz de bu dönemde L’Oréal Paris ailesine katıldığı için ne kadar gururlu ve heyecanlı olduğunu belirtiyor.

Reklam filmi dijital kanallarda yayına girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.