KÜRESEL DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE ADANA SANAYİSİ

GÜNDEM 04.12.2025 - 08:26, Güncelleme: 04.12.2025 - 08:26 328 kez okundu.
 

KÜRESEL DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE ADANA SANAYİSİ

Adana iş dünyasının önde gelen isimleri, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’nin düzenlediği özel programda bir araya geldi. Adana Sanayi Kampüsünde gerçekleştirilen buluşmanın konukları, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum oldu.

  Programda, Adana sanayisinin mevcut durumu, üretim ve ihracat potansiyeli, nitelikli istihdam, enerji maliyetleri ve gelecek dönem yol haritaları ele alındı. ASKON üyesi iş insanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantı, soru-cevap bölümüyle birlikte interaktif bir şekilde gerçekleşti. Konuşmasında Adana’nın sanayi gücüne dikkat çeken Zeki Kıvanç, şehrin üretim ekosisteminde önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ise konuşmasında, sürdürülebilir üretim ve katma değerli ihracatın önemine değindi. ASKON Adana Şube Başkanı Abdulvahap BİLGE, açılış konuşmalarında, dernek olarak şehir ekonomisine katkı sunmayı ve üyelerin ufkunu açacak buluşmalar organize etmeyi sürdüreceklerini vurgulayarak, “Bugün hem tecrübe hem vizyon anlamında iki çok kıymetli ismi üyelerimizle buluşturduk. Paylaştıkları bilgi, tecrübe ve samimiyet için kendilerine teşekkür ediyoruz. ASKON Adana olarak, şehrimizin üretim gücünü artıracak her adımda sorumluluk almaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Adana iş dünyasının önde gelen isimleri, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’nin düzenlediği özel programda bir araya geldi. Adana Sanayi Kampüsünde gerçekleştirilen buluşmanın konukları, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum oldu.

 

Programda, Adana sanayisinin mevcut durumu, üretim ve ihracat potansiyeli, nitelikli istihdam, enerji maliyetleri ve gelecek dönem yol haritaları ele alındı. ASKON üyesi iş insanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantı, soru-cevap bölümüyle birlikte interaktif bir şekilde gerçekleşti.

Konuşmasında Adana’nın sanayi gücüne dikkat çeken Zeki Kıvanç, şehrin üretim ekosisteminde önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ise konuşmasında, sürdürülebilir üretim ve katma değerli ihracatın önemine değindi.

ASKON Adana Şube Başkanı Abdulvahap BİLGE, açılış konuşmalarında, dernek olarak şehir ekonomisine katkı sunmayı ve üyelerin ufkunu açacak buluşmalar organize etmeyi sürdüreceklerini vurgulayarak, “Bugün hem tecrübe hem vizyon anlamında iki çok kıymetli ismi üyelerimizle buluşturduk. Paylaştıkları bilgi, tecrübe ve samimiyet için kendilerine teşekkür ediyoruz. ASKON Adana olarak, şehrimizin üretim gücünü artıracak her adımda sorumluluk almaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.