Kullandığımız eşyalar değişim yaratma gücüne sahiptir

EKONOMİ 08.06.2021 - 18:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1114+ kez okundu.
 

Kullandığımız eşyalar değişim yaratma gücüne sahiptir

BİLİNÇLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ: TUTUMLU ANNE Az kullanılmış ürünleri almak ve satmak isteyen yüzbinlerce anneyi güvenli bir ortamda buluşturmak amacıyla 2013 yılında kurulan Tutumlu Anne, bünyesinde bulundurduğu ürünlerle; çocuk kıyafetlerinden anne eşyalarına, kadın kıyafetlerinden ev yaşamındaki pratik ürünlere kadar kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.   Tutumlu Anne, ikinci el anne, bebek ve çocuk kıyafetleri ve eşyalarının yeniden satışına aracılık ederek, sürdürülebilir moda anlayışını yaygınlaştırmaya ve hızla çöpe giden kıyafet, aksesuar ve oyuncakların tekrar kullanımının sağlanmasına yardımcı oluyor. Tutumlu Anne, kullanıcılar tarafından yıllar içinde tercih edilen ve alışılagelen platformlardan biri. İkinci el eşya alım satımını kolaylaştırıyor. Kullanılmayan eşyaların yaşam döngüsünü uzatırken, tüketicilerin alışveriş yapma alışkanlıklarını da değiştiren platform, daha sürdürülebilir bir geleceğe inanan herkese aracı oluyor.   Evdeki fazla ve artık kullanmadıkları eşyalarını elinden çıkarmak isteyenler, onları severek kullanacak yeni sahiplerine ulaştırmak için Tutumlu Anne’de buluşuyor. Pratik bir çözüm olarak dijital pazarda ön plana çıkan platform, sürdürülebilir yaşam kurgulamak ve tasarruf için de önemli bir araç. Yeni Bir Tasarruf Anlayışı   Yeni bir tasarruf anlayışıyla yola çıkan Tutumlu Anne, anneler arasında oluşturduğu dayanışma ile aile bütçelerine katkı sağlıyor. Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerine de destek oluyor. “Kullandığımız eşyalar değişim yaratma gücüne sahiptir” bilincine sahip kullanıcılar, artık kullanmadıkları ve evlerinde yer kaplayan ürünleri Tutumlu Anne’ye yolluyorlar. Tutumlu Anne de bu ürünleri ayrıştırıp dezenfekte ederek hataları ve defolarını da kontrolden geçiriyor ve Tutumlu Dükkan ürünler altında yeniden satışa hazırlıyor. Tutumlu Anne kullanıcıları da kalite garantili Tutumlu Dükkan ürünleri sayesinde hem ekonomik hem de bilinçli alışverişin keyfini çıkartıyor. Az kullanılmış kıyafet, oyuncak ve eşyaların çöp olmasını engellemek, dünyaya ve çevreye iyilik yapmak ve sürdürülebilir yaşama destek olmak için www.tutumluanne.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

BİLİNÇLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ: TUTUMLU ANNE

Az kullanılmış ürünleri almak ve satmak isteyen yüzbinlerce anneyi güvenli bir ortamda buluşturmak amacıyla 2013 yılında kurulan Tutumlu Anne, bünyesinde bulundurduğu ürünlerle; çocuk kıyafetlerinden anne eşyalarına, kadın kıyafetlerinden ev yaşamındaki pratik ürünlere kadar kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

 

Tutumlu Anne, ikinci el anne, bebek ve çocuk kıyafetleri ve eşyalarının yeniden satışına aracılık ederek, sürdürülebilir moda anlayışını yaygınlaştırmaya ve hızla çöpe giden kıyafet, aksesuar ve oyuncakların tekrar kullanımının sağlanmasına yardımcı oluyor.

Tutumlu Anne, kullanıcılar tarafından yıllar içinde tercih edilen ve alışılagelen platformlardan biri. İkinci el eşya alım satımını kolaylaştırıyor. Kullanılmayan eşyaların yaşam döngüsünü uzatırken, tüketicilerin alışveriş yapma alışkanlıklarını da değiştiren platform, daha sürdürülebilir bir geleceğe inanan herkese aracı oluyor.

 

Evdeki fazla ve artık kullanmadıkları eşyalarını elinden çıkarmak isteyenler, onları severek kullanacak yeni sahiplerine ulaştırmak için Tutumlu Annede buluşuyor. Pratik bir çözüm olarak dijital pazarda ön plana çıkan platform, sürdürülebilir yaşam kurgulamak ve tasarruf için de önemli bir araç.

Yeni Bir Tasarruf Anlayışı

 

Yeni bir tasarruf anlayışıyla yola çıkan Tutumlu Anne, anneler arasında oluşturduğu dayanışma ile aile bütçelerine katkı sağlıyor. Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerine de destek oluyor.

Kullandığımız eşyalar değişim yaratma gücüne sahiptir” bilincine sahip kullanıcılar, artık kullanmadıkları ve evlerinde yer kaplayan ürünleri Tutumlu Anne’ye yolluyorlar. Tutumlu Anne de bu ürünleri ayrıştırıp dezenfekte ederek hataları ve defolarını da kontrolden geçiriyor ve Tutumlu Dükkan ürünler altında yeniden satışa hazırlıyor. Tutumlu Anne kullanıcıları da kalite garantili Tutumlu Dükkan ürünleri sayesinde hem ekonomik hem de bilinçli alışverişin keyfini çıkartıyor.

Az kullanılmış kıyafet, oyuncak ve eşyaların çöp olmasını engellemek, dünyaya ve çevreye iyilik yapmak ve sürdürülebilir yaşama destek olmak için www.tutumluanne.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.