Kocaeli Kitap Fuarı'nda kitap aşkı kuyruklara sığmadı

KÜLTÜR 06.10.2025 - 00:38, Güncelleme: 06.10.2025 - 08:25 305 kez okundu.
 

Kocaeli Kitap Fuarı'nda kitap aşkı kuyruklara sığmadı

İMZA ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, sevdikleri yazarlarla buluşmak isteyen gençler fuar alanı dışında uzun kuyruklar oluşturarak etkinliğe büyük ilgi gösterdi.   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ile bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı, kapılarını açtığı ilk günde geniş etkinlik takvimi ile binlerce kitapseveri ağırlamaya devam ediyor. Kocaeli’de edebiyat dünyasının kalbinin attığı yer olma özelliğini sürdüren Kocaeli Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza etkinlikleri gençlerin ilgi odağı oldu. YAZARLAR GENÇLERLE KOCAELİ’DE BULUŞTU Kocaeli Kitap Fuarı’nda salonlara sığmayan gençler, fuar dış alanında uzun kuyruklar oluşturarak saatlerce hayranı olduğu yazardan imza almak için bekledi. Lazca ‘Papatya’ demek olan Loresima rumuzu ile online platformlarda kitap yazarak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan genç yazar ve gençler tarafından ilgi gören Meral Atmaca, Kocaeli Kitap Fuarı aracılığı ile okuyucuları ile bir araya gelerek uzun bir zaman boyunca kitaplarını imzaladı. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
İMZA ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, sevdikleri yazarlarla buluşmak isteyen gençler fuar alanı dışında uzun kuyruklar oluşturarak etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ile bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı, kapılarını açtığı ilk günde geniş etkinlik takvimi ile binlerce kitapseveri ağırlamaya devam ediyor. Kocaeli’de edebiyat dünyasının kalbinin attığı yer olma özelliğini sürdüren Kocaeli Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza etkinlikleri gençlerin ilgi odağı oldu.

YAZARLAR GENÇLERLE KOCAELİ’DE BULUŞTU

Kocaeli Kitap Fuarı’nda salonlara sığmayan gençler, fuar dış alanında uzun kuyruklar oluşturarak saatlerce hayranı olduğu yazardan imza almak için bekledi. Lazca ‘Papatya’ demek olan Loresima rumuzu ile online platformlarda kitap yazarak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan genç yazar ve gençler tarafından ilgi gören Meral Atmaca, Kocaeli Kitap Fuarı aracılığı ile okuyucuları ile bir araya gelerek uzun bir zaman boyunca kitaplarını imzaladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.