akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

KİPAŞ ÇİMENTO’ DAN DEVRİM NİTELİĞİNDE MOBİL UYGULAMA

06.04.2021 - 20:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1791+ kez okundu.
 

KİPAŞ ÇİMENTO’ DAN DEVRİM NİTELİĞİNDE MOBİL UYGULAMA

KÇS KİPAŞ ÇİMENTO’ DAN DEVRİM NİTELİĞİNDE MOBİL UYGULAMA     40 yıla yaklaşan deneyimi ve 10 bin kişilik istihdam ordusuyla 6 farklı sektörde faaliyet gösteren Kipaş Grubu bünyesindeki KÇS Kipaş Çimento ve Beton, beton sektörüne yepyeni bir uygulama kazandırdı. Android ve iOS tabanlı telefon ve tabletlerde kullanılacak olan “BETONUM” uygulamasının birbirinden önemli birçok özelliği bulunuyor.   BETONUM UYGULAMASI KÇS Kipaş Çimento ve Beton, beton sektörü için inovatif bir yaklaşımla yola çıkarak, güçlü bir platform yarattı. Teknolojiyi tüm süreçlerinde kullanabilmek adına, geliştirdiği “BETONUM” uygulamasıyla şantiye sahasının cep telefonu ile izlenmesini sağlamakla kalmayıp, sevkiyat takibi işlemlerinde birçok kolaylık sağlıyor.   “BETONUM” uygulaması şu özelliklere sahip: Harita üzerinden araçların anlık sevkiyat takibi,  Uygulama aracılığıyla daha hızlı iletişim kurulup yoğun telefon trafiğini önleme, Sipariş verilerinin haftalık yayınlanan raporlar sayesinde kolayca takibi ve görüntülenebilmesi,  Şantiye sahasının anlık takip edilebilmesi,  Nihai müşterilere de mobil uygulama kullanım yetkisi verilerek sipariş süreçlerinin daha sağlıklı yönetilebilmesi.     ANLIK TAKİP, HIZLI İLETİŞİM KÇS Kipaş Çimento ve Beton yöneticileri tarafından yapılan tanıtımda “BETONUM” uygulamasının sektörün ihtiyaçları ile şekillendiği belirtilerek, “Uygulamamız sayesinde müşterilerimiz artık sipariş ve sevkiyatlarını cep telefonları üzerinden anlık takip edebilecekler. Böylece müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmuş olacağız” ifadelerine yer verildi.    Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi İrem Öksüz ise tanıtım toplantısındaki konuşmasında, “Beton sektörüne yepyeni bir uygulama kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Android ve iOS tabanlı telefon ve tabletlerde kullanılacak olan “BETONUM” uygulamasının müşteri memnuniyeti odaklı birçok özelliği bulunmakta. Uygulamanın hayata geçirilmesinde bizlere yardımcı olan Kipaş Bilgi Sistemleri Direktörümüz Fehmi Hüdayioğlu’na, KÇS Kipaş Çimento ve Beton yöneticilerimiz Hakan Özbebek ve Evren Ören’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

KÇS KİPAŞ ÇİMENTO’ DAN DEVRİM NİTELİĞİNDE MOBİL UYGULAMA

 

 

40 yıla yaklaşan deneyimi ve 10 bin kişilik istihdam ordusuyla 6 farklı sektörde faaliyet gösteren Kipaş Grubu bünyesindeki KÇS Kipaş Çimento ve Beton, beton sektörüne yepyeni bir uygulama kazandırdı. Android ve iOS tabanlı telefon ve tabletlerde kullanılacak olan “BETONUM” uygulamasının birbirinden önemli birçok özelliği bulunuyor.

 

BETONUM UYGULAMASI

KÇS Kipaş Çimento ve Beton, beton sektörü için inovatif bir yaklaşımla yola çıkarak, güçlü bir platform yarattı. Teknolojiyi tüm süreçlerinde kullanabilmek adına, geliştirdiği “BETONUM” uygulamasıyla şantiye sahasının cep telefonu ile izlenmesini sağlamakla kalmayıp, sevkiyat takibi işlemlerinde birçok kolaylık sağlıyor.

 

“BETONUM” uygulaması şu özelliklere sahip:

Harita üzerinden araçların anlık sevkiyat takibi, 

Uygulama aracılığıyla daha hızlı iletişim kurulup yoğun telefon trafiğini önleme,

Sipariş verilerinin haftalık yayınlanan raporlar sayesinde kolayca takibi ve görüntülenebilmesi, 

Şantiye sahasının anlık takip edilebilmesi, 

Nihai müşterilere de mobil uygulama kullanım yetkisi verilerek sipariş süreçlerinin daha sağlıklı yönetilebilmesi.  

 

ANLIK TAKİP, HIZLI İLETİŞİM

KÇS Kipaş Çimento ve Beton yöneticileri tarafından yapılan tanıtımda “BETONUM” uygulamasının sektörün ihtiyaçları ile şekillendiği belirtilerek, “Uygulamamız sayesinde müşterilerimiz artık sipariş ve sevkiyatlarını cep telefonları üzerinden anlık takip edebilecekler. Böylece müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmuş olacağız” ifadelerine yer verildi. 

 

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi İrem Öksüz ise tanıtım toplantısındaki konuşmasında, “Beton sektörüne yepyeni bir uygulama kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Android ve iOS tabanlı telefon ve tabletlerde kullanılacak olan “BETONUM” uygulamasının müşteri memnuniyeti odaklı birçok özelliği bulunmakta. Uygulamanın hayata geçirilmesinde bizlere yardımcı olan Kipaş Bilgi Sistemleri Direktörümüz Fehmi Hüdayioğlu’na, KÇS Kipaş Çimento ve Beton yöneticilerimiz Hakan Özbebek ve Evren Ören’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.