Kayseri'de 3.9 büyüklüğünde deprem

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 16.06.2026 - 00:43, Güncelleme: 16.06.2026 - 06:39 1170 kez okundu.
 

Kayseri'de 3.9 büyüklüğünde deprem

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 18.09 kilometre derinliğinde kaydedildi. (İLKHA)
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, yerin 18.09 kilometre derinliğinde kaydedildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
islami chat islami sohbetler bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat