Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi.

GÜNDEM 16.03.2021 - 07:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2080+ kez okundu.
 

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi.

İzmir in  bornova ilçesinde evli olduğu Hüseyin Temurtaş isimli erkek tarafından kurşunlanan 3 çocuk annesi Hüsna Temurtaş çocukların gözleri önünde  kanlar içinde yere yığıldı. Ambülans ile hastaneye kaldırılan genç kadın  hayatını  kaybetti. Öldürülen kadının bedenine 5 kurşun isabet etti. Bu vahşi cinayetler ne zaman son bulacak. Sıra bizim kızlarımıza gelmeden sesimizi duyuralım tepkimizi verelim diyen Hüsna Temurtaş'ın yakınları ,caninin en ağır şekilde cezalandırılması insanlık adına en büyük arzumuzdur, diyerek feryat ederken , kadın cinayetlerinin yaşanmaması için yetkililerin konuya çözüm bulmalarını beklediklerini söylediler.

İzmir in  bornova ilçesinde evli olduğu Hüseyin Temurtaş isimli erkek tarafından kurşunlanan 3 çocuk annesi Hüsna Temurtaş çocukların gözleri önünde  kanlar içinde yere yığıldı.

Ambülans ile hastaneye kaldırılan genç kadın  hayatını  kaybetti. Öldürülen kadının bedenine 5 kurşun isabet etti.

Bu vahşi cinayetler ne zaman son bulacak. Sıra bizim kızlarımıza gelmeden sesimizi duyuralım tepkimizi verelim diyen Hüsna Temurtaş'ın yakınları ,caninin en ağır şekilde cezalandırılması insanlık adına en büyük arzumuzdur, diyerek feryat ederken , kadın cinayetlerinin yaşanmaması için yetkililerin konuya çözüm bulmalarını beklediklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.