akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi GastroShow'da Ana Sponsor Olacak

YAŞAM 04.04.2021 - 09:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2152+ kez okundu.
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi GastroShow'da Ana Sponsor Olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa’nın en büyük Gastronomik Etkinliğinde ana sponsor olma kararı aldı. Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show etkinliğinde İzmir ve Ege Bölgesi Gastronomi ve beslenme kültürü tüm detayları ile masaya yatırılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sn. Tunç Soyer , Gastroshow’la ilgili yapılan çalışmalara destek veriyor.   Gastroshow Nedir? Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show, tüm sektör paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturacaktır. Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), gastronomi endüstrisinin farklı segmentlerinden oluşan geniş yelpazede katılımcı ve ziyaretçi profilini “7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke” mottosuyla 2021 yılında ilk defa ağırlayacaktır. Katılımcıları çok sayıda sektör ve pazarda faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gastronomi ürünleri üreticilerinden oluşmaktadır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa’nın en büyük Gastronomik Etkinliğinde ana sponsor olma kararı aldı. Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show etkinliğinde İzmir ve Ege Bölgesi Gastronomi ve beslenme kültürü tüm detayları ile masaya yatırılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sn. Tunç Soyer , Gastroshow’la ilgili yapılan çalışmalara destek veriyor.

 

Gastroshow Nedir?

Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show, tüm sektör paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturacaktır.

Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), gastronomi endüstrisinin farklı segmentlerinden oluşan geniş yelpazede katılımcı ve ziyaretçi profilini “7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke” mottosuyla 2021 yılında ilk defa ağırlayacaktır.

Katılımcıları çok sayıda sektör ve pazarda faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gastronomi ürünleri üreticilerinden oluşmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.