İyiler Muhtar ziyaretlerinde.

SİYASET 11.03.2021 - 17:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1854+ kez okundu.
 

İyiler Muhtar ziyaretlerinde.

İyi Parti İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun talimatıyla iyiler sahalarda gezilerine devam ediyor.

“Belirli aralıklarla bir araya gelerek Muhtarları ziyaret eden iyi parti İl teşkilatı heyeti bu kez Yenidoğan mahalle muhtarı Mehmet Uzunbilek ve Osmaniyeliler dernek başkanı Yahya Bozok''a ziyarette bulundular.   Ziyaret sonrası heyet adına açıklama yapan İyi Parti kadın politikaları Başkanı Çigdem Akça; Mahalle muhtarlarımızı ziyaret etmek bizler için çok önemli.  Muhtarlarımız bulundukları mahallelerin  temsilcileridir. Kamu kurumları aracılığıyla kamu hizmetlerini vatandaşlarımıza en etkin ve verimli şekilde ulaştıran kişidir. Muhtarımız Mehmet Uzunbilek'de mahallelinin takdirini kazanmış, tecrübeli muhtarımızdır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.   Yenidoğan Mahalle Muhtarları Mehmet Uzunbilek ise, İyi Parti İl Başkanlığı heyetini aramızda görmek bizleri çok memnun etti.  Bizler mahallelerimizde halkın memnuniyetini esas alarak elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraş veriyoruz. Muhtarlık özverili bir görevdir. Layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Kamu kuruluşlarımızın desteği ve önderliğinde mahallenin her türlü sorununun çözümünde anahtar rol olmaya çalışıyoruz. Nazik ziyaretleri için İyi partililere teşekkür ediyor başarılar diliyorum, dedi.   Ziyarete İl kadın Politikaları Başkanı Çigdem Akça,  İl kadın Politikaları Başkan yardımcıları, Av.Sibel Gerger Üstünel, Gönül Tolan, İl başkan danışmanı Maide Yılmaz, Basın ve medyadan sorumlu başkan yardımcısı Levent Kaya katıldı.
İyi Parti İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun talimatıyla iyiler sahalarda gezilerine devam ediyor.

“Belirli aralıklarla bir araya gelerek Muhtarları ziyaret eden iyi parti İl teşkilatı heyeti bu kez Yenidoğan mahalle muhtarı Mehmet Uzunbilek ve Osmaniyeliler dernek başkanı Yahya Bozok''a ziyarette bulundular.

 

Ziyaret sonrası heyet adına açıklama yapan İyi Parti kadın politikaları Başkanı Çigdem Akça;
Mahalle muhtarlarımızı ziyaret etmek bizler için çok önemli. 
Muhtarlarımız bulundukları mahallelerin  temsilcileridir. Kamu kurumları aracılığıyla kamu hizmetlerini vatandaşlarımıza en etkin ve verimli şekilde ulaştıran kişidir.
Muhtarımız Mehmet Uzunbilek'de mahallelinin takdirini kazanmış, tecrübeli muhtarımızdır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.
 
Yenidoğan Mahalle Muhtarları Mehmet Uzunbilek ise, İyi Parti İl Başkanlığı heyetini aramızda görmek bizleri çok memnun etti. 
Bizler mahallelerimizde halkın memnuniyetini esas alarak elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraş veriyoruz. Muhtarlık özverili bir görevdir. Layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Kamu kuruluşlarımızın desteği ve önderliğinde mahallenin her türlü sorununun çözümünde anahtar rol olmaya çalışıyoruz. Nazik ziyaretleri için İyi partililere teşekkür ediyor başarılar diliyorum, dedi.
 
Ziyarete İl kadın Politikaları Başkanı Çigdem Akça,  İl kadın Politikaları Başkan yardımcıları, Av.Sibel Gerger Üstünel, Gönül Tolan, İl başkan danışmanı Maide Yılmaz, Basın ve medyadan sorumlu başkan yardımcısı Levent Kaya katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.